MLS Football Jersey

Yliopiston arvioimiseksi kaikki käyttävät yleensä erityyppisiä sijoituksia: QS on yliopistojen sijoitusjärjestelmä, johon kaikki usein viittaavat.

Ei, 2024QS World Universityn kurinalaisuusjärjestys julkaistiin. Tässä sijoituksessa Kiinan yliopistot erottuivat maailmanlaajuisesta korkeakoulututkinnasta ja sijoittuivat kolmanneksi.

Kaikkiaan 8 Kiinan tieteenalaa on tullut maailman kymmenen parhaan joukkoon, nimittäin Tsinghua -yliopistoon, Pekingin yliopistoon, Kiinan maatalouden yliopistoon ja Shanghain musiikin konservatorioon.

Tsinghua ja Pekingin yliopisto ei tarvitse sanoa paljon. First -luokka ”University, mutta näyttää siltä, ​​että musiikin keskuskonservatorion kanssa on vielä vähän aukkoa. Tällä kertaa se voi viedä johtoaseman kymmenen parhaan joukossa maailmanlaajuisesti, mikä on hieman odottamatonta.

Tieteenalojen kokonaismäärän näkökulmasta se on toinen vetovoima: Suurin osa Qingbein ja Itä -Kiinan viiden koulun jäsenistä on kymmenen parhaan joukossa. Fudanin yliopistossa. Yliopisto ja Bei Normal University Suuret ovat 6-10!Tongji University ja North Normal University ovat hyvin silmämääräisiä.

C9 -yliopistojen joukossa vain Harbinin teknologiainstituutti, Länsi -Jiaotong -yliopisto ja Kiinan tiede- ja tekniikan yliopisto eivät ole sijoittuneet kymmenen parhaan joukkoon. Myös 17.

Ei ole vaikeaa nähdä, että QS -sijoitusjärjestelmä ei ole kovin ystävällinen yliopistoille, kuten Harbinin teknilliselle instituutti ja West Jiaotong -yliopisto, koska nämä kaksi yliopistoa keskittyvät tieteeseen ja tekniikkaan, ja monet tämän sijoituksen tieteet eivät ole olleet mukana. .

On myös kohokohtia, kuten Xi’an Jiaotong -yliopisto, on myös kohokohtia.Valittujen tieteenalojen lukumäärä on vain toiseksi Tsinghuan yliopistossa,Se osoittaa, että koulun projekti on suhteellisen vakaa ja heijastaa vahvaa tiede- ja tekniikkavoimaa.

Kiinan tiede- ja tekniikkayliopisto on toinen tilanne: C9 -yliopistojen keskuudessa Kiinan tiede- ja tekniikkayliopisto on pienin ilmoittautuminen, ja ensimmäisen tason tohtorikoulujen lukumäärä on sama. Älä taistele kokonaismäärän puolesta ja taistele tarkkuuden puolesta!

MLS Football Jersey