MLS Football Jersey

  Kuka viljellään, kuinka viljellä ihmisiä ja joka viljellä ihmisiä, on peruskysymys koulutuksesta.Ihmisten koulutuksen perusta on viiva.Suuren koulutuksen ehdotuksen mukaan millaisesta kykyjen tuesta maan nykyaikaisen voiman rakentamiseksi on tullut ”vaadittu kysymys” koulutuksesta.

  Kansallisesta korkeakoulun ideologisesta ja poliittisesta työkonferenssista ideologisten ja poliittisten teoreettisten luokkaopettajien symposiumin kouluun, joka vahvistaa puolueen kattavan koulutuksen johtamista sosialistisen koulun suuntaan.Ylimmän johtajuuden Li de Shushun tehtävänä on tulla todellinen vastaus suurimmalle osalle kouluttajia.

  Maan kahden istunnon aikana uusien tulokkaiden aiheena kansallisen nuorentamisen aikakaudella aiheutti kiihkeää keskustelua edustajista ja jäsenistä.

  Ketä viljellä ihmisiä-

  Puolueen koulutus

  Korkeimman johtajuuden pääsihteeri korosti, että puolueemme on päättänyt viljellä Kiinan kansakunnan Qianqiun hyödyllisiä kykyjä ja suurta syytä kouluttaa sukupolvia tukemaan Kiinan kommunistisen puolueen ja sosialistisen järjestelmän johtamista ja päättää, että he kamppailevat Kiinan ominaisuuksien sosialismin elämälle.”Koulutuksen tarkoituksena on viljellä sosialismin rakentajia ja seuraajia, joilla on kiinalaisia ​​ominaispiirteitä, ei sivullisia ja vastustajia.”

  Se on kalibroitava alusta alkaen.

  Chongqingin Shapingban piiri on ”punaisen kallion hengen” tärkeä syntymäpaikka. Paranna tehokkaasti ideologisten ja poliittisten oppituntien aikakautta, kohdennettuja ja ajantasaisuutta.Sichuanin yliopiston vieraiden kielten yliopistoon liittyvässä peruskoulussa Zhang Guanghu, koulun puolueen sivukonttorin ja rehtorin puolueen sivuliike, perustuu teemaan ”Opi puolueen 20. kansalliskongressi”. , opiskelijoille annettiin ”sihteeri ideologinen ja poliittinen oppitunti”, joka opetti opiskelijoita kuuntelemaan puolueta ja seuraamaan puoluetta.

  ”Koulutustyöntekijöiden ei pidä unohtaa alkuperäisiä aikomuksiaan ja lujaa luottamustaan, olla ihmisissä tyytyväisten ihmisten koulutusasemaa ja kantaa tehokkaasti korkeaa tehtävää olla puolue kouluttaa ihmisiä ja kansallista koulutusta edistyneemmällä asenteella. Uusien tulokkaiden viljely kansallisen kansankongressin aikakaudella.

  Lanzhoun yliopisto on muodostanut syvän integraation opetussuunnitelman ideologisen ja poliittisen järjestelmän, joka edistää tehokkaasti sosialismin ylimmän johtajan sosialistista ideologiaa kiinalaisten ominaisuuksien ja puolueen 20. hengen luokkahuoneeseen luokkahuoneeseen ja ohjaa nuoria opiskelijoita Uuden aikakauden nuoriso, joka kamppailee taistellakseen.

  Zhenhai Middle School, Ningbo City, Zhejiangin maakunta, sijaitsee Hai -puolustuskaupungin historiassa, joka on toistuvasti hyökännyt ulkomaiseen hyökkäykseen historiassa. , ja kaikkialla on punaisia ​​nähtävyyksiä.

  Ningbo Cityn Zhenhain lukion kansallisen kansankongressin ja puoluekomitean sihteerin edustaja Zhang Yongmei kertoi toimittajille, että Zhenhai Middle School tutkii ”punaisen oppitunnin” koko prosessin, sarjoittamisen ja tunkeutumisen luomista, sarjoittamista ja tunkeutumista järjestelmä.Koulujen vuodenajat, koulujen johtajat, erinomaiset opettajat ja oppilaat ja alumnit kertovat uusissa oppilaissa, kertovat maalle ja yhteiskunnalle, kertovat maailmalle ja ihmiset, opastavat heitä ottamaan tietoisesti operaation vastuulle.

  Kansallisen kansankongressin edustaja Yang Xianjin ja Tianjinin yliopiston puoluekomitean sihteeri sanoi: ”Koulutuksessa ei ole vain tiedon levittämisen, ideologian levittämisen ja totuuden levittämisen, vaan myös sielun muotoilun voimakasta vastuuta, myös sielun muotoilusta, Elämän muotoilu ja uusien tulokkaiden luominen.

  Ketä viljellä–

  Uudet tulokkaat kansakunnan nuorentamisen aikakaudella

  Nykypäivän teini -ikäiset ovat itsetuntoja ja todistajia ensimmäisen vuosisadan tavoitteen saavuttamiseksi, ja he ovat elintärkeä armeija toisen vuosisadan olleen tavoitteen saavuttamiseksi ja sosialistisen modernin voiman rakentamiseksi.Uudella aikakaudella ja uudella matkalla puolueen koulutuspolitiikka on toteutettava kokonaan. On välttämätöntä aloittaa Kiinan kansakunnan suuren nuorentamisen toteuttamisesta, kasvattaa ja luoda innovatiivisia kykyjä ja edistää tehokkaasti kiinalaisen tyylisen modernia voima.

  Uuden tieteellisen ja teknologisen vallankumouksen ja teollisuusmuutoksien nousun noustessa vastauksena maani tieteelliseen ja teknologiseen innovaatioon, keskeisten ydintekniikoiden halkeilu on kiireellisesti pyydetty, että meillä on kiireellistä Paransi kattavasti kykyjen viljelyn laatua ja pyrki rakentamaan huippuluokan innovatiivisia kykyjä.

  ”Siellä on ihanteita, henkilöllisyyttä ja vastuutta.”

  Yliopistona, joka viljellään korkealaatuista sovellus -suuntautuneita kykyjä, Zhejiangin yliopiston kaupunkikorkeakoulu noudattaa vaatimuksia ja kehittää innovatiivisia, yhdistelmä- ja soveltuvia perustutkinto -kykyjä.”Punaistuksella ja erikoisuudella tavoite heijastaa täysin paksujen perustietojen, vahvojen ammattitaitojen ja vahvan innovaatioiden ominaisuuksia.”

  ”Maan opettamisstrategia, maan strategia ja maan innovaatioiden ohjatun kehityksen strategia tulisi olla henkinen tila, jota meidän ei pitäisi odottaa, viljellä erinomaista oppimistapaa, luoda innovaatiokulttuuri ja pyrkiä Viljelemään opiskelijoiden innovatiivista henkeä ja innovaatiokykyä, viljely hyve, zhifeng ja vartalo. . ”Yan Chunhua sanoi.

  Yan Chunhuan mukaan Lanzhoun yliopisto on vahvistanut puolueen 20. hengen suunnittelua ja käyttöönottoa ja keskittynyt tärkeiden toimenpiteiden toteuttamiseen ”puolueen puolueen koulutuksen noudattamiseen, kouluttamiseen ja parantamaan kattavasti laatua Lahjakkuuden viljely ”. Keskittyminen puolueen 20. kansalliskongressin tekemän tärkeimmän strategisen käyttöönoton muuttamiseen politiikkoihin, toimenpiteisiin ja toimiin kykyjen koulutuksen laadun ja tason parantamiseksi.

  ”Korkean laatujen kykyjen viljely, jolla on suuri määrä etiikkaa, on maan ja kansakunnan pitkän aikavälin kehityssuunnitelma.” Innovatiivisilla kyvyillä on vahvempi kiireellisyys.

  Kuinka viljellä ihmisiä-

  Järjestelmä ja alusta kykyjen kouluttamiseksi

  Kiinan kommunistisen puolueen 20. kansallinen kongressi on antanut mielivaltaisia ​​odotuksia ja tehnyt selkeitä vaatimuksia viljely- ja luovien kykyjen kannalta.Uudessa matkassa innovatiivisten kykyjen viljely on maan kestävään kehitykseen liittyvä strateginen projekti.

  Kuinka parantaa kykyjen koulutuksen laatua kattavasti?

  ”Tärkeänä yhdistelmänä tieteen ja tekniikan ensimmäisiä tuottavia voimia, kykyjen ensimmäisiä resursseja ja innovaatioita, sillä on koulutuksen, tieteen ja tekniikan ja kykyjen integroinnin ominaisuudet.” .Yliopistojen tulisi pelata omia etujaan, ottaa ensimmäisen luokan lahjakkuusjoukkue ytimenä ja pyrkiä saavuttamaan kattava, moni -ulottuvuus ja syvä integraatio ja ”aiheiden” ja ”opetus” ja ”opetus” ja ”opetus” kykyjen laadun laadun parantamiseksi kattavasti kykyjen luomista entistä enempää innovatiivisia kykyjä.

  Chu Liangyin ehdotti nykyisen koulutusmallin optimoimista. Pienten, keski- ja korkeakouluopiskelijoiden koulutussuunnitelmassa on pakollinen kurssi, käytännön innovaatiotoimintojen koulutus sisältyy opiskelijoiden koulutussuunnitelmaan ja käytännössä Koulutusmenetelmät ovat muuttuneet tehokkaasti tyyppisestä opetuksesta käytännön ja osallistuvan opetuksen oppilaiden kattavan laadun ja kyvyn parantamiseksi paremmin, jotta he voisivat paremmin vastata tulevan yhteiskunnan tarpeisiin.

  Ye Mao, joka on syvä, on pitkä.Peruskoulutus on koko koulutusjärjestelmän perusta.

  ”Koulutusjärjestelmän ja kykyjen rakentaminen laajemmasta ja syvällisestä näkökulmasta ja pyrkii tekemään innovatiivisten kykyjen löytämisen ja viljelyn peruskoulutuksessa, se voidaan toteuttaa tehokkaasti peruskoulutusvaiheessa.” Zhang Yongmei sanoi.”Keskiasteen oppilaiden brittiläisen suunnitelman”, ”vahvan perussuunnitelman”, ”kurinpidon opiskelijoiden koulutussuunnitelman” jne. -Tävöity toteuttaminen on saanut Zhang Yongmein rohkaisemaan ja tuntemaan syvästi parempia vastuita ja haasteita.

MLS Football Jersey