MLS Football Jersey

Kiinan laatuuutisia koskeva uutinen, jotta voidaan vahvistaa elintarviketurvallisuushallinta varastointiyhteydessä ja kehottaa yrityksiä toteuttamaan tiukasti elintarviketurvallisuuden päävastuu. Bureau johti joukkuetta suorittamaan riskien tarkastustyöt elintarvikevarastointiyksiköille.

Tarkastusryhmä oppi elintarviketurvallisuuden hallinnan vastuusta ja elintarviketurvallisuusjärjestelmän täytäntöönpanosta -sivuston tarkistuksen, tiedon tarkistuksen ja tiedustelun ja viestintä. Yritys suoritettava korjaustyö rajoitetussa ajassa.

Kunnan markkinoiden valvontatoimisto järjesti 16. huhtikuuta iltapäivällä Yalong Bayn ympärillä olevan ruoka- ja jakeluyksikön hallinnollisen sopimuksen ja elintarviketurvallisuuskokouksen järjestämiseksi.

Kokous koulutettiin pääasiassa useista arkistojen hallinnan, varastojen hallinnan ja terveysympäristön hallinnan näkökohdista. Tärkein sisältö ovat julkiset ilmoitukset, kuten ”päivittäinen valvonta, viikoittainen tarkastus, kuukausittainen lähetys” järjestelmä, koulutusjärjestelmä ja pääkirjajärjestelmä.Kaikkien yritysten on täytettävä tiukasti elintarviketurvallisuusjärjestelmä, ylläpidettävä varaston valvonta- ja lämpötilan ja säilyttämään ruokia. 10 cm päässä maasta.Ympäristöhygienia voi olla puhdas ja siisti, ei umpikuja, ei hajuja.

MLS Football Jersey