MLS Football Jersey

00:49

Hualong.com (Wang Xurui) 19. huhtikuuta 2024 Chongqing -urheilutiede ja teknologiakarnevaali, jota isännöivät Chongqing Sports Bureau, Chongqingin yliopistojen ja televiestintä, National Sports Science Popularision Base ja Chongqing Datian Bay National Fitness Center. ilmestyi.

2024 Chongqing Sports Science and Technology -karnevaalin avausseremonian suorituskyky.Kuva: Toimittaja Chen Yi, toimittaja Hualong.com

Karnevaali pidettiin Long Plazassa, Yuzhongin piirissä. tähän upeaan ja teknologiseen mieleen.

Toimittaja näki paikalla, että jotkut osallistuvat yksiköt toivat Go -robotit ja älykkäät luokkahuoneet.Ensimmäisenä kodin AI GO -robotissa se voi ymmärtää ja suorittaa ihmisiä, kuten ihmiset. Se voi integroida erilaisia ​​modulaarisia tietoja, kuten visio ja kieli.

Lapset leikkivät shakkirobotin kanssa tapahtumapaikalla.Kuva: Toimittaja Chen Yi, toimittaja Hualong.com

Älykäs pyöräilyalusta, jonka Chongqingin pylväät ja televiestinnät ovat tuoneet, on myös houkutellut monia kansalaisia ​​kokemaan. ja hengitysnopeus ja hengitysnopeus harjoituksen aikana.

”Polkupyörän liikkeellä on hyvä terveysvaikutus ihmiskehon sydämeen ja mielenterveyteen, mutta monet urheilijat kiinnittävät enemmän huomiota liikunnan määrään oman pyöräilynsä aikana, jättävät huomiotta liikunnan väsymystason ja aiheuttavat helposti verisuonia ja hermostoa damage.” The staff told reporters that reporters told reporters The intelligent cycling platform uses fuzzy hierarchical analysis to build a bicycle sporty subjective fatigue assessment model to achieve quantitative evaluation of the degree of subjective fatigue of the cyclist, which can effectively avoid the risk of cycling .

Lapset kokevat älykkään pyöräilyalustan paikan päällä.Kuva: Toimittaja Chen Yi, toimittaja Hualong.com

Lisäksi kaikenlaiset älykkäät urheilulaitteet karnevaalilla voivat myös saada ihmiset loistamaan.Siellä on koulutuslaitteita, jotka varmistavat koulutuksen laadun ja tehokkuuden;

”Tämän toiminnan tekemiseksi meidän on voimakkaasti edistettävä tieteellistä ja teknistä innovaatiota, noudatettava voimakkaasti integraatiota ja vuorovaikutusta ja pyrkivät rakentamaan suuren urheilun IP: tä.” Viime vuonna vuoden 2024 urheilutiede- ja teknologiakarnevaalin suuren, korkeamman tason, laajemman vaikutuksen ja enemmän mukana olevien yksiköiden laajuus.

MLS Football Jersey