MLS Football Jersey

Leicester City palasi Sky Bet Championshipin nousutaisteluun tärkeällä 3-1-voitolla Norwich Citystä King Power Stadiumilla pääsiäismaanantaina. Määrätietoisesti alkuvaiheen puutteensa voittoon pyrkivä Norwich City pystyi ottamaan ottelun hallinnan itselleen.

Norwich City otti pelin hallintaansa, ja Gabriel Salah ratkaisi ottelun loistavalla osumalla kulmapotkusta. Tämä muistutti John Stonesin maaleja Manchester Cityä ja Liverpoolia vastaan viime aikoina. Leicester Cityn innostuksesta nousuun.

Mutta Leicester vastasi nopeasti ja osoitti päättäväisyyttä ja päättäväisyyttä. Keenan Dewsbury-Hall osoitti arvonsa, kun hän suuntasi oikeaan paikkaan tasoittaakseen, lopettaen maalitauon ja saaden kotiyleisön Dewsbury-Hallin tunnelmaan. Steffie Mavididi oli syöttäjä, ja hän vei Foxesin johtoon upealla viimeistelyllä.

Norwichilla meni kuitenkin hyvin,Leicester City jalkapallopaita Hän hallitsi pelin tempoa ja osoitti jatkuvaa hyökkäysvoimaa. Jamie Vardy tuli penkiltä parantamaan Leicester Cityn hyökkäyskaluston tehokkuutta entisestään. Vardyn kliininen hyökkäys viimeisillä minuuteilla sinetöi Leicesterin voiton. Tuloksesta ei ollut epäilystäkään, ja Leicester Cityn fanit hurrasivat.

Leicester 3-1 Norwich: Vardy teki maalin, kun Ketut elvyttivät nousun

サッカーシャツを購入する,安いクラブジャージ,ナショナルチームジャージ,キッズジャージ

Leicester Cityn manageri Enzo Maresca ilmaisi voittamisen tärkeyden ja korosti joukkueen henkistä voimaa ja kestävyyttä vastoinkäymisten edessä sekä vauhdin säilyttämisen tärkeyttä kauden ratkaisevissa vaiheissa, korostaen joukkueen kollektiivista ponnistelua ja päättäväisyyttä. Pelaaja: M.

Norwichin manageri David Wagner sen sijaan pysyi optimistisena joukkueen tulevaisuudennäkymien suhteen, vaikka myönsi joukkueen pettymyksen ja myönsi, että Norwich oli keskitasoa huonompi erityisesti pallonhallinnassa, mutta oli optimistinen sen kyvyn suhteen nousta takaisin ja pelata tulevissa peleissä. Kyky parantaa esityksiä osoittaa itseluottamusta. .

Voitto tuo Leicesterin takaisin ylennyspolulle ja tuo uutta uskoa ja optimismia heidän kampanjaansa. Kun Championshipin taulukko on asetettu, jokainen piste on arvokas, ja Leicesterin voitto olisi oikea-aikainen muistutus siitä, että se on nousukandidaatti. Kauden huipennus lähestyy,Leicester City lasten pelipaita He toivovat voivansa rakentaa tämän voiton varaan ja säilyttää sprintin vauhdin.

Leicester City naisten pelipaita Vierailijat osoittivat sitkeyttä ja päättäväisyyttä edetäkseen voittamalla Norwich Cityn 3-1 King Power Stadiumilla. Vaikka joukkue oli alussa alakynnessä, Keenan Dewsbury Hallin, Steven Mavididin ja Jamie Vardyn maalit auttoivat Enzo Marescan miehet voittoon. Maresca kehui joukkueen henkistä vahvuutta ja Norwichin David Wagner pysyi optimistisena tulevaisuuden suhteen, vaikka myönsi joukkueen pettymyksen. Leicesterin voitto herätti uudelleen henkiin sen nousutoiveet ja korosti sen uskottavuutta vahvoina mestaruushaastajina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MLS Football Jersey