MLS Football Jersey

Seuraa tänään Xiamen -olympiamuseon vapaaehtoisiaChen YulongXiamen -olympiamuseon olympiamuseon olympia -tietosanakirja ”Mitkä ovat olympialaiset?”.

Kuuntele nyt tarkkaan!

Mitkä ovat olympialaiset?

Kilpailu, rautakakut, hyppy, pitkähyppy, vastakkainasettelut (kuten paini, nyrkkeily) ja hevosurheilukilpailut (mukaan lukien vaunujen ja hevosen ratsastuskilpailut) ovat muinaisten olympialaisten projekteja.

Vaikka monien muinaisten pelien ominaisuudet on säilytetty nykyaikaisissa olympialaisissa, se on muuttunut huomattavasti viime vuosisadalla.

Nykypäivän olympialaisia ​​ovat urheiluprojektit vähintään 25 kansainvälisen yhden urheiluliiton johdolla.Myöhemmissä olympialaisissa myös muut urheilulajit otettiin mukaan, mutta yhteensä se ei voinut ylittää 28.Niitä rajoittaa maailman vastaiset säädökset.

Olympialaisten urheilu on jaettu alakerroksiin ja pieniin esineisiin.Alitie on haara, joka voidaan jakaa yhteen tai useampaan pieneen esineeseen.Erilaisia ​​sijoituksia syntyy olympiakokeissa, ja erilaiset palkinnot luodaan vastaavasti.Esimerkiksi: Kesäolympialaisissa painiurheilu sisältää kaksi pistettä: Freedom and Classic.Vuoden 2008 Pekingin olympialaisissa paini sisälsi 14 miehen esinettä (jotka molemmat olivat saatavilla) ja 4 naisten esinettä (vain ilmaista).

Talviolympialaisissa luistimen hiihto ei itse ole urheilua, vaan hiihtoa.Vuoden 2010 Vancouverin olympialaisissa Skiboard -hiihto koostuu kolmesta pienestä esineestä (miehet ja naiset), kolmesta pienestä esineestä (miehet ja naiset), rinnakkaista kääntötaulukosta, rullalautailua ja U -muotoista uima -allasta.

Olympialaisten historiassa on ilmestynyt monia urheilulajeja, kuten sirkat, sodan hinaus ja sukellukset.Muut urheilulajit, kuten kolme rauta ihmistä ja Taekwondo, sisältyvät myös olympialaisiin.Jotkut harjoitukset sisällytetään olympiapeleihin poistamisen jälkeen, kuten tennis, jousiammunta, rugby, golf, curling ja kelkka.

Kansainvälinen olympiakomitea päätti, voidaanko urheilu sisällyttää olympialaisiin ja muotoiltuihin ala- ja pieniin esineisiin.Jokaisen urheilun kansainvälistä liittovaltiota määrätään teknisten sääntöjen kannalta, kuten säännöt, laitteet, tapahtumapaikat, erotuomarit ja niin edelleen.Vuoden 1896 Ateenan olympialaisissa oli 9 suurta ja 43 pientä esinettä.Pekingin vuoden 2008 olympialaisissa oli 28 suurta ja 302 pientä esinettä.Näistä eri tiedoista voimme nähdä olympialaisten kehityksen.

MLS Football Jersey