MLS Football Jersey

Viime vuosina ulkourheilun osallistujien lukumäärä on jatkanut lisääntymistä, ja teollisuuden laajuus on edelleen lisääntynyt.Ulkourheiluteollisuuden kansallinen kehityssuunnitelma (2022-2025) osoittaa, että maan ulkourheilun osallistujien lukumäärä on yli 400 miljoonaa ja ulkourheiluteollisuuden kokonaisasteikko ylittää 3 biljoonaa yuania vuoteen 2025 mennessä.

Ulkourheilun innostus on johtanut siihen liittyvien palvelujen ja tuotteiden jatkuvaan kasvuun.Tmall julkaisi äskettäin ”2024: n kevät- ja kesän Taobao Tmall Sports Outdoor Trends White Paper” osoittaa, että yli 60 % vastaajista on lisääntynyt huomattavasti viime vuosina.Head Sports Technology Platform Hänvissä korostettiin myös taloudellisessa raportissa, että sovellukseen lisätyt ulkoilukurssit ja kokemukset ovat tarjonneet motivaatiota yrityksen kasvulle. Korkeasti laatu sisältö ja uudet.

Keep: n viimeaikainen 8,0 -julkaisu osoittaa, että ulkoilusta tulee tärkeä kasvumalmi Keep.Aikaisemmin pitämällä keskittynyt perhe kohtauksiin, asettelun käyttäjän ”syömisen ja pukeutumisen” ympärille, ja 8.0 -versio oli avoimempi, kattaen yli 60 urheiluluokkaa, mukaan lukien sisätilojen kuntoesineet, kuten kurssit, nyrkkeily, piratti ja Muut sisätilojen kunto -esineet.Julkiset tiedot osoittavat, että Keep 8.0: n nykyinen versio on katettu yli 100 000 kulkevaa reittiä yli 300 kaupungissa ympäri maata.

Peng Wei, Keep -perustaja, ilmaisi Keep -urheilun päättäväisyyden ja luottamuksen ja kehittää kattavasti maratonin ammattitapahtumia brändikonferenssissa. Korkein prosenttiosuus offline -käyttäjistä, jotka käyttävät pitämistä 25%: n ottelun loppuun saattamiseksi, ja kilpailijoiden lukumäärä voi olla jopa 30%. .

Guoxin Securities -tutkimusraportti totesi, että Keep: n vuoden 201233 raportissa voit nähdä, että suuntaus menettää tappioita edessäsi. bruttotuottomarginaali.

Keepin viimeisimmän talousraportin mukaan vuonna 2023 oli 2,138 miljardia yuania. -Laatu kehitysvaihe.

Suotuisan ulkokäyttöön ja taloudellisen raportin ohjaamana Keep: n osakekurssi nousi voimakkaasti, jopa 45,65%.

MLS Football Jersey