MLS Football Jersey

Lasten kiinnostuksen edistämiseksi lainkäyttövaltaan, viljelemään heidän hyvää fyysistä kuntoaan edistäen paremmin vanhempien -lapsen vaihtoa äskettäin Suzhou Industrial Park -ympäristön ja Qingyi -kulttuuripalvelukeskuksen Qingyi -kulttuuripalvelukeskuksen ”. Vanhempien ja lapsen kommunistisen puolueen onnellinen urheilu ”Hauska urheilukokous, jaa kauniita vanhemmilla.

Tämä hauska urheilu on varustettu hauskoilla toukkoilla, heittämällä levyjä, joen ylittäviä sateenkaaria ja vanhemman lapsen kolmiomaista.Ennen pelin alkamista ammattimaiset valmentajat selittivät kaikkien sääntöjen ja turvatoimenpiteiden säännöt ja avasivat kuumia ja kuumia pelejä avaamisena osallistujien lämmittämiseksi.

Hauskan metristen kattojen aikana lapset ja vanhemmat ratsastivat toukkatuotteiden rekvisiittaan ja juoksivat lopun loppuun aiheuttaen yleisön naurua ja hurraavaa; Kohtaus huipentumaan, ja vanhemmat ja lapset työskentelivät ahkerasti ja työskentelivät yhdessä kunkin liikkeen loppuun saattamiseksi.Kilpailun jälkeen lapset keskustelivat toisistaan, ja he olivat edelleen hukkua.

On todettu, että yli 100 asukasta osallistui tähän urheiluun. Kommunikoi ja vuorovaikutuksessa kilpailun lisäksi.

Tämä vanhempien lasten urheilukokous ei vain tarjonnut asukkaille mahdollisuutta liikuntaa ja rentoutua, vaan myös perusti foorumin viestinnälle perheiden ja naapureiden välillä, mikä paransi yhteisön asukkaiden yhteenkuuluvuutta.Seuraavassa vaiheessa Xingpu -yhteisö jatkaa kulttuuri- ja urheilutoiminnan erilaisten muotojen suorittamista, asukkaiden amatöörielämää ja rakentaa terveellisen, onnellisen, sivistyneen ja harmonisen yhteisön.

MLS Football Jersey