MLS Football Jersey
Sun Shuyu Yantai ilmoitti kirjeenvaihtaja Zhang Qing
”Yksi vuosi on keväällä.” Hermoston jännitys.Yantai Cityn 120 hätäkeskuksen henkilökunta muistutti kuitenkin yleisöä siitä, että vaikka harjoituksella on monia etuja ihmiskeholle, liiallinen liikunta on haitallista.
Klo 14.00 19. huhtikuuta herra Laiyangin auto pyörtyi yhtäkkiä kovan juoksun jälkeen, ja sen jälkeen kun seurasi inhottavaa ja oksentelua. hoidettiin hapen hengittämällä ja lääkityksellä, ja lähetti sen sitten sairaalaan jatkohoitoa varten.
Klo 11 23. huhtikuuta, Yang, joka asui Huangchengissä, joka asui Longkoussa, oli rinnan kireyden oireita ja kesti 20 minuuttia. Hätäajoneuvot saapuvat.
Yantai Cityn 120 Ensiapukomentokeskuksen hätäasiantuntijat muistuttavat kaikkia, että vaikka kevään harjoittelu on hyvä, kiinnitä huomiota oikeaan liikunnan määrään ja valitse sopiva harjoituksen voimakkuus.
Yleisimmin sovellettava liikunnan periaate on: askel askeleelta ja voima.Oikean liikunnan voimakkuuden valitseminen on tärkeää fyysisen terveyden kannalta. On välttämätöntä määrittää ikäsi, fyysisen kunto, riippumatta siitä, onko perussairauksia ja enemmän liikuntamäärää.Liiallinen liikunta aiheuttaa kehon suuria menetyksiä, etenkin ihmisille, joilla ei ole liikuntatapoja, kehon kuorman ulkopuolelle liittyvä liikunta aiheuttaa todennäköisemmin pahoinvointia ja pyörtymistä.Kun oireet, kuten huimaus, rintakirje ja trauma tapahtuu harjoituksen jälkeen, älä jatka liikuntaa pakollisesti.
Mikä harjoitus sopii paremmin keväälle?Asiantuntijat viittaavat siihen, että kansalaiset voivat valita turvallisen ja yksinkertaisen aerobisen aineenvaihdunnan liikkeen, kuten lenkkeilyn, nopean kävelyn, pyöräilyn ja vuorikiipeilyn, jotka voivat parantaa ihmiskehon sydän- ja keuhkojen toimintaa, vähentää kehon rasvan määrää ja vähentää kroonisia sairauksia, kuten sydän- ja verisuoni- ja aivo -verisuonia Sairaudet, diabetes, verenpainetauti ja muut krooniset sairaudet voivat myös auttaa stabiloimaan tunteita ja poistamaan väsymyksen.
Raportti/palaute
MLS Football Jersey