MLS Football Jersey

Teniska s poselstvím

Tenisky froSkate x Nike Dunk reps High SB ’All Love No Hate’ jsou víc než jen tenisky. Je to prohlášení, přezdívka vyjadřující étos chicagské skate crew zastupující BIPOC ženy a členy LGBTQ komunity¹. Tato obuv je symbolem inkluzivity, svědectvím o síle lásky a přijetí tváří v tvář nenávisti¹.

Design, který vypovídá o všem

Vysoký top nese bílý kožený svršek s nesourodými překryvy v kontrastních karmínových, zlatých, teal a limetkových odstínech¹. Tyto živé barvy odrážejí rozmanitost a individualitu komunity froSkate¹. Design boty je stejně jedinečný jako lidé, které reprezentuje, s perforací ve tvaru srdce na špičce a vyraženým nápisem ”All Love” a ”No Hate” na čtvrtinovém panelu¹.

Dunk High SB ’All Love No Hate: froSkate x Nike Dunk

Jedinečné detaily, které ji odlišují

Model froSkate x Nike Dunk High SB ’All Love No Hate’ není obyčejnou teniskou. Vyznačuje se jedinečnými detaily, jako jsou prošívané vložky a značka froSkate na levé visačce na jazyku¹. Průsvitná gumová podrážka odhaluje pod nohama vícebarevný vzor¹ a dodává této už tak výrazné botě další dotek jedinečnosti.

Teniska pro každého

Slogan ”All Love No Hate” je vyražen nejen na svršku boty, ale opakuje se i na pravém štítku na jazyku¹. Toto neustálé připomínání poselství boty dává jasně najevo, že tato teniska je pro každého, bez ohledu na jeho identitu nebo původ¹.

Závěr: Více než jen bota

Model froSkate x Nike Dunk reps High SB ’All Love No Hate’ je teniska, která něco znamená. Je to symbol lásky, přijetí a inkluzivity. Je to bota, která reprezentuje komunitu a věc. A hlavně je to připomínka toho, že tváří v tvář nenávisti potřebujeme jen lásku¹.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MLS Football Jersey