MLS Football Jersey

Goedkope Hibernian voetbalshirts dames zal het aantal kaartjes voor uitsupporters op Easter Road verminderen op grond van ”afschuwelijk gedrag en gezang door sommige fans”.

Den Goedkope Schotse Premier League voetbalshirts De club roept ook de bestuursorganen van het voetbal en andere clubs op om harder op te treden tegen onacceptabel gedrag in het algemeen.

Een verklaring met de titel ”genoeg is genoeg” kwam de dag na het verlies in de kwartfinale tegen Rangers in de Schotse beker.

Hibernian verlaagt het aantal uitkaartjes vanwege ”afschuwelijk gedrag en scanderen” door bezoekende fans

Hibs zegt dat ”onacceptabel gedrag de laatste jaren steeds vaker voorkomt”.
De club uit Leith, die benadrukt dat de verminderde toewijzing geen wedstrijden met derbyrivalen omvat Goedkope voetbalshirts van Heart of Midlothian, verklaarde: ”Of het nu gaat om het gebruik van pyrotechniek, sektarisme, voorwerpen die op het veld worden gegooid of andere acties, dit is gewoon niet goed genoeg.

”De club erkent dat het gedrag van sommige delen van Hibernian FC’s eigen supporters dit seizoen niet goed genoeg is geweest en heeft samen met de Schotse politie en collega’s van andere clubs de strengst mogelijke maatregelen genomen tegen degenen die zich op een onacceptabele manier gedragen.

”Hibernian FC vraagt nu andere clubs om op dezelfde manier te handelen en de bestuursorganen om serieus na te denken over de kwesties om ervoor te zorgen dat het Schotse voetbal veilig en gastvrij is voor iedereen.”

Hibs zegt dat ze nu de stap hebben genomen om het aantal uitplaatstoelen in hun stadion te verminderen ”naar aanleiding van het gedrag van fans en gezang van tegenstanders dit seizoen”.

”Voetbal is een sport voor iedereen en stadions moeten een plek zijn waar families en vrienden samen kunnen komen om hun team te steunen,” voegen ze eraan toe.

”Hibernian FC is er trots op een club te zijn voor iedereen, ongeacht ras, etniciteit, huidskleur, geslacht, religie, geloof en seksuele geaardheid.

”Iedereen moet zich veilig en op zijn gemak voelen als hij of zij een voetbalwedstrijd bijwoont.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MLS Football Jersey