MLS Football Jersey

Neil Robertson sanoo olevansa päättänyt palata ”raakalle” parhaalleen kukistettuaan Jimmy Robertsonin 5-0 Saksan Mastersin toisella kierroksella.

German Masters: Neil Robertson vannoo palaavansa "brutaaliin" parhaaseen raikkaan toisen kierroksen voiton jälkeen
German Masters: Neil Robertson vannoo palaavansa ”brutaaliin” parhaaseen raikkaan toisen kierroksen voiton jälkeen

Australian vuoden 2010 maailmanmestari on keskellä yhtä pahimpia kautensa, koska hän on kärsinyt viisi ensimmäisen kierroksen eroa rankingtapahtumista.

Kuitenkin juoksut 87, 78, 135 ja 86 auttoivat 41-vuotiasta kalkittua maailmanlistan 36 Jimmyä Berliinissä.

”Haluan pahinta vastustajalleni pöytään”, Neil sanoi.

”Minun täytyy palata olemaan julma ja hautaamaan vastustajat. Onnellisia, hymyileviä kättelyjä ei enää ole. Poissa siitä [pöydästä] hyvä, mutta pöydällä haluan heidän kärsivän.”

Vaikka hän on tällä hetkellä maailmanlistalla seitsemänneksi, australialaisen tähänastinen surkea kampanja tarkoittaa, että hänen ennustetaan menettävän paikkansa kahdeksan parhaan joukossa ja jäävän paitsi tuottoisasta Riyadh Season World Masters of Snooker -turnauksesta Saudi-Arabiassa.

Hän putoaa myös 16 parhaan joukosta, ja hänen on todennäköisesti päästävä huhtikuussa Cruciblen maailmanmestaruuteen.

”Olen todella keskittynyt saamaan parhaan irti esityksistäni ja tekemään parhaani”, sanoi Neil, joka kohtaa Joe Perryn kolmannella kierroksella.

”Se on erittäin kovaa työtä, hyvin syömistä, nukkumista, ruokavaliota ja fyysistä harjoittelua. Ei ole yhtään kiveä, jota käännettäisiin tästä kaudesta loppukaudelle.”

Tiistain muissa otteluissa kiinalainen He Guoqiang voitti kolminkertaisen maailmanmestarin Mark Williamsin 5-1, kun taas 26-kertainen rankingtapahtuman voittaja Judd Trump voitti Matthew Stevensin 5-3.

Mark Allen voitti Louis Heathcoten 5-2, puolustava mestari Ali Carter voitti Peng Yisongin 5-1, John Higgins voitti 5-0 Martin Gouldia vastaan ja Thepchaiya Un-Nooh voitti Zhang Andan 5-4.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MLS Football Jersey