MLS Football Jersey

Lakersin ja Warriorsin välinen tupla-ajan trilleri oli koripallofaneille herkkua, ja erityisesti yksi peli herätti naurua ja kiistelyä: Draymond Greenin läpiajo Anthony Davisin kasvoihin. Kun peliä oli jäljellä muutama minuutti, Green yritti blokata Davisia, ja se meni takaiskuksi osuen Davisia suoraan kasvoihin.

Greenin kiistelty käsipallo jättää Arenan tikitettäväksi, mutta Lakers kiitollinen

Tämä ei olisi pistänyt silmään tulivoimastaan tunnetun Greenin kohdalla, ellei hän olisi hiljattain saanut pelikieltoa Jusuf Nurkicin tahattomasta läpsimisestä kasvoihin. Lakers ei kiistänyt puhelua Gilbert Arenasin ja hänen joukkuetovereidensa iloksi.

Arenas ei voinut lakata nauramasta, kun hän analysoi peliä ”Gil’s Arena” -ohjelmassaan matkien Greenin mahdollista sisäistä monologia. Tämä n* Vanderbilt kysyi f*** arvostelua… ’Turpa kiinni. Yrität saada minut taas porttikieltoon'”, hän matki ja kuvasi täydellisesti Greenin tavaramerkiksi muodostunutta intensiteettiä ja särmää.

Hilpeästi Arenas ei lopettanut tähän. Hän jatkoi näyttämällä samanlaisen pätkän, jossa Green läimäyttää LeBron Jamesia kasvoihin aiemmin pelissä, mikä kuvaa entisestään puolustavan mestarin aggressiivista asennetta.

Vaikka Greenin tulivoima kentällä on kaksiteräinen miekka, hänen paluunsa on Warriorsille ratkaisevan tärkeää. Puolet kaudesta pelikiellon ja loukkaantumisten takia poissa ollut Green toi kipeästi kaivattua puolustuksen kovuutta vaikeuksissa olleeseen joukkueeseen. Hänen panoksensa kentällä on kiistaton, kuten hänen +/- lukunsa Lakersia vastaan osoittavat.

Greenin temperamentti on kuitenkin edelleen huolenaihe. Kolme ulosajoa kolmessa kuukaudessa on varoitus siitä, että Warriorsilla ei ole varaa menettää häntä uudelleen, varsinkaan pudotuspelien lähestyessä. Greenin on löydettävä keino kanavoida intohimonsa ylittämättä rajaa, sillä Warriorsin kauden tulevaisuus lepää vahvasti hänen leveillä harteillaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MLS Football Jersey