MLS Football Jersey

Serie A:n 27. kierroksella Inter Milan voitti Genovan kotonaan 2-1, voitti 12 peräkkäistä voittoa kaikissa kilpailuissa ja johti Serie A:ta 15 pisteellä!

Jos Inter Milan -fanit haluavat tehdä pyhiinvaelluksen, jos he haluavat kasvattaa ympärillään olevia ihmisiä faniksi, älä epäröi, nyt on paras aika. Jalkapallo on hyvin maaginen urheilulaji. Muutama vuosi sitten joukkue kävi vielä kipujen läpi. Uudet fanit eivät tienneet uppoamisen tuskaa, mutta vanhat fanit tiesivät, että onnellisuus ei ole helppoa. Serie A:ssa kaunis jalkapallo ja suoritus ovat usein yhteensopimattomia, ja joskus jopa ristiriitaisia, mutta nyt Inter Milan on tehnyt sen. Vuodesta 2024 lähtien jokainen Nerazzurri-ottelu on ollut korkeatasoista nautintoa, ja vihdoin kotona Huippuhetki koettiin Genovaa vastaan .

Jos haluat hemmotella itseäsi, tule Meazzaan. El Clasico -pelin jälkeen extreme-fanien karnevaalit menivät liian pitkälle. Jotkut ihmiset heittivät paperipommeja poliisiautoon ja Juventuksen bussiin aiheuttaen vahinkoa poliisiautolle. Joten pelin jälkeen poliisi rankaisi North Standiä ja kielsi heitä tuomasta tamburiinia ja kaiutinlaitteita stadionille, ja asetti myös rajoituksia heidän tifo-kulttuurinsa esittelyyn. Siksi Mestarien liigan tapahtuma, jonka piti olla iso juttu, oli Ei hyvä asia Atletico Madridille, katsomot olivat tyhjiä.

Mutta sillä ei ole väliä, North Stand ajatteli heti vastatoimia.He tyhjensivät puolet katsomosta ennen peliä protestina. Sen lisäksi he järjestivät oopperaesityksen: 29. minuutilla ammuttiin tykki, ja fanit pohjoisosastolta alkoivat tulla sisään yksi toisensa jälkeen, yksi henkilö, kaksi ihmistä ja joukko ihmisiä, kunnes koko katsomo oli täynnä. peitetty ja laulaminen aloitettiin tyhjästä. Ei ollut tamburiineja eikä kaiuttimia, joten he käyttivät aaltoja ihmisäänillä. Joku nousi seisomaan jokaisessa katsomossa johtamaan laulua, joka ulottui pohjoisesta etelään. Sitten koko stadion säteili eniten ja äänekkäin laulu, ja Aslani sattui olemaan tämän laulun keskellä. Kun hän sai mahdollisuuden maalintekoon, hän potkaisi voimakkaan laukauksen, joka oli hänen sydäntään kiehtova, ja johdatti hänen juhlansa ja fanien juhlimisen huipentuman. yleisössä. Se ei ollut vain Sanchez joka lähetti syöttöä, vaan myös jokainen fani San Sirossa. Se oli todella romanttista.

Inter Milan johtaa Serie A:ta 15 pisteellä, mikä osoittaa pelottavan ylivoimansa

Myös mukana oleva kappale on erityinen: ”Olemme joukko ihmisiä, jotka rakastavat vain sinua, ihmisiä, jotka matkustavat vuorten ja jokien halki puolestasi. Inter Milan voi vain voittaa.” Yksinkertainen ja tarttuva sotalaulu, se on myös rakkauslaulu fanit, vain muutama lyhyt sana Lauseet voivat olla jopa ääniä jatkuvasti jatkuvan kiertoprosessin aikana, jolloin saadaan aikaan verenkiertovaikutus. Ottelu Genoaa vastaan ​​ei todellakaan ollut viimeisimpiä hyökkäyksiä, mutta se oli huolellisesti koreografoitu ja vahingossa saavutettiin fanien ja pelaajien välinen sopivuus. Kirjoittaja on katsonut liian monta kohtausta aiemmin, mutta niin koskettava kohtaus on harvinainen, ehkä vain paikalla ollessaan voin arvostaa sen järkytystä.

Jos haluat nähdä sujuvan hyökkäyksen, tule Meazzaan. Tehtyään 4 maalia 4 peräkkäisellä kierroksella Inter Milanin fanien ruokahalu on täysin kohonnut ja he ovat saavuttaneet epäitsekkyyden tilan.Niin kauan kuin Inter Milanin pelaajat löystyvät tai pysähtyvät, se aiheuttaa meteliä katsomoissa. He odottavat aina innolla Mkhitaryanin lähettävän 30 metrin halkaisijan, odottavat Lautaron hienoa läpipalloa ja odottavat Thuramin suoraa juoksua. Ärsyttävimpänä maanantai-iltana kaikki kantavat Päihtynyt ilme vapautuu täysillä .

Kun liigaa on jäljellä 11 kierrosta ja 15 pistettä ennen kakkosena olevaa Juventusta, Inter Milanin fanit, jotka ovat aina olleet varovaisia, ovat tulleet pelottomaan tilaan, eivät enää pelkää kenenkään myrkyllistä maitoa eivätkä välitä kenenkään pilkasta. Tässä pelissä on vielä kiistanalainen hetki. Inter Milanin myöntämästä rangaistuspotkusta italialaisen lähetystoiminnan vieraat olivat täysin päinvastaisia. Oliko se johdonmukaista toimintaa vai holtiton virhe? Inter Milan -fanit eivät enää uskoneet, että sillä oli suurta merkitystä, mutta he osoittivat jälleen erikoistaitonsa: itsetuhoisuuden hengen laatikon alaosassa. Joku julkaisi iskulauseen: ”(Tervetuloa) Marotta-liigaan”. Serie A:ta edustava iso A-kirjain muutettiin Marottan päähän, mutta se näytti siniseltä alienilta, ikään kuin sanoisi: Marotta Et vain hallitse Serie A:ta, mutta hallitset myös ulkoavaruutta ja koko maailmankaikkeutta!

Rangaistusten saamisprosessi oli yhtä dramaattinen, ei sillä, että se olisi ollut täynnä käänteitä tai VAR:n odottaminen kestäisi liian kauan. Mutta kun Freundlup kaatoi Varelan, tavallinen maalin jälkeinen musiikki oli jo soinut ja kesti useita sekunteja. Hän oli tottunut näkemään neljän maalin voiton, ja jopa Inter Milanin DJ oli melkein hullu. Ehkä se johtuu siitä, että pallo ampui Barrera osui sivuverkkoon ja näytti siltä, ​​että se meni sisään.

Inter Milanin 12 ottelun voittoputkessa Inzaghi Jr. aloitti myös 300. pelinsä Serie A:n valmentajana. Pakollinen ennätys erinomaiselle Serie A -valmentajalle. Verrattuna menneisiin kuuluisiin valmentajiin Inzaghi Jr. voitti jopa voiton Eniten pelejä (179 peliä) ylitti Ancelottin 172 peliä ja Allegrin 171 peliä. Pelin jälkeen Inzaghi antoi toisen datajoukon: ”33 päivässä saavutimme 15 pisteen eron Juventukseen ja Milaniin.” Erittäin silmiinpistävä suoritus, hänen ja Marottan yhdistelmä Voiko se auttaa Inter Milania aloittamaan omansa peräkkäisten mestaruuskilpailujen aikakausi? Ainakin siitä tulee upea aikakausi. Tule Meazzaan ja nauti jalkapallosta. Älä odota enää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MLS Football Jersey