MLS Football Jersey

Kings pysyy voittamattomana Broome Basketball Associationin Wet Season Championship -turnauksen ensimmäisen kierroksen finaalin jälkeen. Se voitti Gantheaume Pointersin 63-37 ja eteni 6. joulukuuta pelattavaan finaaliin.

Jarman Cox heitti Kingsille 21 pistettä, kun taas Taj Pirrottina teki Pointersille 11 pistettä.

Play-in-finaalissa Odash murskasi Bad Boysin finaalihaaveet pistein 50-29. Ondashin paras pistemies oli Jasper John 14 pisteellä ja Bad Boysin paras pistemies oli Chris Hunter 9 pisteellä.

Kings pysyy voittamaton jälkeen ensimmäisen kierroksen finaalissa Broome Basketball Association Wet Season Tournament

Hippies voitti Scoopsin 33-22 ja eteni finaaliin. Brennan Stack heitti 23 kolmen pisteen heittoa johtaen Hippiesiä ja Robbie Haymes-Holder teki seitsemän pistettä johtaen Scoopsia.

Hornets voitti Gatorsin 65-59 ja jäi niukasti kuuden pisteen päähän ennakkosuosikin finaalista. Kurt Bello heitti Hornetsille 25 pistettä ja Shaun Nelson 20 pistettä. Gators sai 23 pistettä Brett Nairnilta ja 15 pistettä joukkuetoveriltaan Daniel Aspeylta.

Tyttöjen välierissä Raiders voitti Dribblersin 51-32 ja Hammers voitti Sharksin 23-17. Simone Narkle oli Raidersin pistepörssin ykkönen 20 pisteellä ja Jessica Richardson oli Dribblersin pistepörssin ykkönen 18 pisteellä. Raptorsin paras pistemies oli Brianna Mowatt 9 pisteellä ja Sharksin paras pistemies oli Claire Lynch 7 pisteellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MLS Football Jersey