MLS Football Jersey

NBA-legenda Kobe Bryant on inspiroinut monia urheilijoita koripallon ulkopuolella. Hänen työmoraalinsa, omistautumisensa ja ”Mamba-mentaliteettinsa” ovat innoittaneet lukemattomia muita saavuttamaan suuruutta omissa lajeissaan.

Jalkapallo.

Bryant vietti lapsuutensa Italiassa ja kehitti intohimonsa jalkapalloon. Hän jopa pelasi jalkapalloa säännöllisesti ja näki sen pohjana koripallotaidoilleen. Hänen suosikkijoukkueensa oli AC Milan, joka koki tuolloin pokaalipulaa, ja vuonna 2022 AC Milanin manageri näytti Bryantille klassisen haastattelun, jossa hän motivoi pelaajiaan sanomalla, että ”työ ei ole vielä tehty”. Bryantin innoittamana AC Milan voitti lopulta Serie A:n mestaruuden ja lopetti 11 vuotta kestäneen mestaruuskuivuuden.

Koben vaikutus urheilijoihin koripallon ulkopuolella

Bryant oli myös tiiviisti yhteydessä FC Barcelonaan ja ystävystyi jalkapallolegendojen, kuten Ronaldinhon ja Lionel Messin, kanssa. Monet jalkapallotähdet kunnioittivat Bryantia hänen kuolemansa jälkeen, ja jotkut jopa omistivat maalinsa hänelle.

Tennis

Koripallon lopettamisen jälkeen Bryantista tuli tennisfani. Hän jopa kirjoitti yhdessä Annie Matthew’n kanssa urheiluseikkailukirjan Legacy and the Queen. Hän myös mainosti kirjaa kiertueella.

Bryantin vaikutus ulottuu myös tennistähtiin. Novak Djokovicin, Naomi Osakan ja Nick Kyrgiosin kaltaiset pelaajat ovat suuria faneja. Djokovic on paljastanut, että Bryant on auttanut häntä fyysisten ja henkisten vaikeuksien yli, ja Osaka on kehunut Bryantin valmennusta.

Baseball.

Bryant vietti varhaiset vuotensa New York Metsin fanina ja myöhemmin hänestä tuli Los Angeles Dodgersin fani. 2000 hän heitti seremoniallisen ensimmäisen syötön ennen Dodgersin peliä ja luki aloituskokoonpanon ennen vuoden 2018 World Seriesin 4. peliä.

Kobe on inspiroinut monia baseball-tähtiä, kuten Aaron Judgea ja Fernando Tatis Jr. Judge sanoo pyrkivänsä seuraamaan Mamban mentaliteettia joka päivä ja saavansa motivaatiota Bryantin huippuhetkien ja haastattelujen katselusta.

Johtopäätökset.

Kobe Bryantin vaikutus urheilijoihin koripallon ulkopuolella on kiistaton. Hänen työmoraalinsa, omistautumisensa ja ”Mamba-mentaliteettinsa” ovat inspiroineet lukemattomia muita saavuttamaan suuruutta omissa lajeissaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MLS Football Jersey