MLS Football Jersey

LeBron James, maailmanlaajuinen ikoni ja yksi koripallon tunnistettavimmista hahmoista, on nyt valloittanut Tekken 8:n maailman. Pelin laajojen hahmon muokkausmahdollisuuksien avulla innokkaat fanit ovat tehneet Ninja Ravenista NBA-supertähden virtuaalisen esityksen.

Streamer Tendo XI jakoi hiljattain videon, jossa esitellään vaikuttava luomus, jossa Ravenilla on Jamesin ikoninen parta ja hänellä on yllään Lakersin koripallopaita ja shortsit. Lakersin violetit kumikengät lisäävät yhdennäköisyyttä entisestään.

LeBron James Korppina Tekken 8:ssa: fanien tekemä taideteos

NBA-fanit ovat tarttuneet Twitteriin ilmaisemaan iloaan ja innostustaan fanirististä. Jotkut ovat jopa verranneet sitä Travis Scottin Tekken-hahmon inspiroimaan hahmoon, mikä viittaa siihen, että Jamesin Tekken-hahmo saattaisi inspiroida samanlaiseen ideaan.

Vaikka tämä Raven LeBlancin luomus ei ole virallinen crossover, se kertoo paljon pelin hahmojen muokkausominaisuuksista ja Tekken 8:n intohimoisesta fanikunnasta. Se korostaa myös koripallon ja videopelien ainutlaatuista yhteyttä, sillä nämä kaksi alaa kohtaavat usein yhteisten fanien kiinnostuksen kohteiden vuoksi.

LeBron James on todistetusti videopelien harrastaja, ja hän teki ensimmäisen ison crossover-esiintymisensä vuonna 2021 Fortnite-pelissä pukeutumalla näyttävään Kokomon mustaan pukuun, joka oli yhdistetty Nike LeBron 19 -kenkiin. Vuotta myöhemmin hän toisti virtuaalisen roolinsa MultiVersuksessa, joka on tasohyppelytaistelupeli, jossa on hahmoja useista Warner Brosin franchising-sarjoista.

Vaikka on epätodennäköistä, että LeBron James esiintyy virallisesti Tekken 8:ssa lähiaikoina, hänen läsnäolonsa pelissä on osoitus Tekken-yhteisön luovuudesta ja omistautumisesta. Se on myös muistutus sekä LeBron Jamesin että Tekken-sarjan kestävästä vetovoimasta, joka tarjoaa faneille jatkossakin loputtomasti mahdollisuuksia viihteeseen ja luovaan ilmaisuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MLS Football Jersey