MLS Football Jersey

Kovasta tappiosta huolimatta Coyotes näyttää potentiaalia.

Reed Cityn poikien koripallojoukkue kohtasi tiistai-iltana kauden avausottelussaan kovan tehtävän ja kaatui McBain Ramblersille lopputuloksella 71-50. Kojootit eivät pärjänneet Ramblersille kooltaan ja kokemukseltaan, ja Ramblersin odotetaan olevan osavaltion kilpailija tällä kaudella.

Reed Cityn päävalmentaja Brennan Walsh sanoi, että hänen joukkueensa tiesi, että pelistä tulisi vaikea, mutta hän oli tyytyväinen Coyotesin panokseen. Walsh sanoi: ”Tiesimme, että pelissä olisi kaksi hyvin erilaista pelityyliä. He tulivat kovaa ja heillä on valtava koko”, Walsh sanoi. ”Meillä ei ole paljon kokoa, mutta meillä on hyviä urheilijoita ja olemme nopeita. Meidän on siis saatava tilaa ja pelattava ylös ja alas kentällä. He tulivat sisään ja heittivät palloa.

Reed Cityn koripallojoukkue kaatuu McBainille kauden avauksessa

Coyotes jäi aikaisin jälkeen, mutta kuroi eron umpeen toisella puoliajalla. Max Hammond heitti 15 pistettä ja Landen Jackson 13. Marcos Ciudad-Real, joka vaihtaa nimensä Marcos Ciudad-Navaloniksi jalkapallokaudeksi 2023, teki kuusi pistettä. McBainin Evan Haverkamp teki 30 pistettä.

Reed City yrittää nousta tappiosta, kun se kohtaa kauden avausottelussaan Central Montcalmin perjantaina 1. joulukuuta.

Tärkeimmät tulokset

Kojootit eivät olleet McBainille vastusta kooltaan ja kokemukseltaan.
Reed City osoitti potentiaalia, mutta sen on parannettava kuntoaan ja vapaaheittoaan.
Coyotes pyrkii nousemaan tappiosta perjantaina 1. joulukuuta Central Montcalmia vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MLS Football Jersey