MLS Football Jersey

Virginia Tech North Carolinan voittoputki päättyi keskiviikkona 74-57-tappioon Auburn Tigersille SEC/ACC Men’s Challenge -ottelussa. Sitä ennen se kaatui 19. sijalla olevalle Florida Atlanticille ESPN Tournament Invitationalin finaalissa.

Molemmissa peleissä korkeus ja urheilullisuus olivat North Carolinan akilleenkantapäät. Auburnin puolustusta johti 180-senttinen hyökkääjä John Broome, joka heitti 30 pistettä ja otti 13 levypalloa neutralisoiden tehokkaasti Virginia Techin hyökkäyksen. Broome hallitsi sisätiloja ja päihitti North Kivun ison miehen Lynn Kiddin, joka teki kuusi pistettä ja seitsemän levypalloa.

Virhe- ja levypallo-ongelmat kiusasivat North Kivua FAU:ta vastaan, ja he jatkoivat kärsimystä Auburnia vastaan tälläkin kertaa. Virginia Tech käänsi pallon peräti 21 kertaa joukkueena ja sai vain seitsemän syöttöä. Lisäksi Auburn hyödynsi North Carolina Staten liikevaihtoja varastamalla 11 kertaa ottelussa.

Point guard Sean Pedulla kamppaili Tigersin isoja miehiä vastaan tehden vain neljä pistettä ja hukaten kaikki yhdeksän kenttäpeliyritystään. Kaiken kukkuraksi Pedulla teki myös seitsemän virhettä ja jakoi vain kaksi syöttöä.

Virginia Tech North Carolina putoaa Auburn Tigers, 74-57

Hunter Cattoor oli pohjoisen joukkueen ainoa valopilkku 16 pisteellä. Loukkaantuneen MJ Collinsin tilalla aloittanut tulokasvahti Jaydon Young antoi joukkueelle virtaa penkiltä, teki yhdeksän pistettä ja osui neljästä kolmen pisteen yrityksestään kolmeen. Toisen vuoden hyökkääjä John Camden tuli penkiltä yhdeksän pisteen ja kuuden levypallon verran.

Virginia Tech heitti 27,5 prosenttia kentältä joukkueena ja osui vain kuuteen 20 kolmen pisteen yrityksestään.

Kaksi viimeistä tappiota voivat olla merkki tulevasta Hokiesille. Heidän kamppailunsa paljon pisteitä tekeviä joukkueita vastaan ovat ilmeisiä, ja sekä Auburn että FAU ovat käyttäneet tätä heikkoutta hyväkseen turhauttaen erityisesti Pohjois-Carolinan heittäjiä. Esimerkiksi Petula ja Taylor Nickell missasivat yhdessä kaikki 14 heittoaan.

Virginia Tech on nyt tilanteessa 5-3, ja se pyrkii ryhmittymään uudelleen ja nousemaan sunnuntain ACC-ottelussa Louisvilleä vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MLS Football Jersey