MLS Football Jersey

Boston Celticsin All-Star-hyökkääjä Jaylen Brown teki 36 pistettä ja heitti kahdeksan kolmen pisteen heittoa Washington Wizardsia vastaan maanantai-iltana. Jotkut NBA-fanit eivät kuitenkaan olleet tyytyväisiä hänen suoritukseensa, sillä he arvostelivat hänen pallonkäsittelytaitojaan ja vasenkätistä dribblaustaan.

Tässä muutamia fanien reaktioita:

”Ei vieläkään vasenta kättä.”
”Edelleen uskomattoman ylipalkattu ……”
”Näyttää Game 7:ltä Heatia vastaan.”
Brown on kamppaillut alkukauden pisteiden kanssa, sillä hän on tehnyt keskimäärin vain 19,0 pistettä ottelua kohden ja heittänyt 27,3 prosenttia kolmesta pisteestä. Hän on kuitenkin osoittanut parannuksen merkkejä viime peleissä, ja hänen esityksensä Wizardsia vastaan saattaa viitata siihen, että hän alkaa löytää rytminsä.

Brown itse oli tyytyväinen esitykseensä ja selitti parannusta lisääntyneellä aggressiivisuudella.

”Pelasin vain aggressiivisesti”, Brown sanoi.” Minusta tuntui, että minulla oli hyviä tilaisuuksia, joita en hyödyntänyt, mutta pysyin mukana ja tein muutaman heiton pelissä. Kyse on aggressiivisuudesta ja rytmin löytämisestä, mutta aggressiivisuudesta joka kerta, kun kosketat palloa.

Celtics on aloittanut kauden 3-1, ja Brownin parannus on ollut suuri syy tähän. Jos hän pystyy jatkossakin pelaamaan korkealla tasolla, Celtics on yksi suosikeista voittamaan NBA-mestaruuden.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MLS Football Jersey