MLS Football Jersey

Nro 16 Michigan State miesten jalkapallo tasan Drake 1-1 niiden runkosarjan finaali Senior Night DeMartin Stadium perjantaina. Spartans kunnioitti ottelun jälkeen senioreita Jacob Cromeria, Elijah Howea, Chase Inschoa, Vedad Kovacia, Greyson Merceriä ja Jack Zugayta.

Michigan State rikkoi tasapelillä koulun ennätyksen kauden tasapelien määrässä, joka oli sille vuoden seitsemäs. Edellinen ennätys oli kuusi, joka oli tehty vuonna 2014. Draken ennätys on nyt 3-9-3.

”Aloitimme toisen puoliajan loistavasti, MSU:n päävalmentaja Damon Rensing sanoi. ”Olimme heidän puoliskollaan koko 45 minuuttia. Ilmeisesti ainoa pätkä, jossa kamppailimme, oli ensimmäisen puoliajan viimeiset viisi-seitsemän minuuttia. Johdimme 1-0, pidimme palloa ja pärjäsimme hyvin. Et voi antaa tuon maalin mennä 1-1:een. Annoimme heille hieman uskoa, mutta toisella puoliajalla kaikki oli meidän vastuullamme. He vain pääsivät vauhtiin. He pelasivat tasapelistä. He saivat pari uusinta aloitusta, emmekä vain pystyneet murtamaan heitä. He olivat aika hyviä puolustamaan.”

Vanhempi hyökkääjä Mercer teki vahvan esityksen ja johti Spartansia viidellä laukauksella. Hän avasi maalinteon 18. minuutilla, kun hän ohjasi toisen vuoden opiskelija-puolustaja Jeremy Sharpin suorapotkun maaliin. Kyseessä oli Mercerin kauden ensimmäinen maali ja Sharpin viides syöttöpiste, joka on joukkueen paras. Kymmenen eri spartalaista on nyt tehnyt maalin tänä vuonna.

Drake tasoitti 41. minuutilla Dalton Visconti, joka teki kauden ensimmäisen maalinsa Eloge Iradukundan ja Jackson Kirschin syötöistä.

Nro 16 Michigan State Men’s Soccer Ties Drake 1-1 runkosarjan finaali

Michigan State hallitsi pitkälti toista puoliaikaa ja ampui Drakea ylivoimalla 8-3. Spartans oli lähellä voittoa 76. minuutilla, kun toisen vuoden hyökkääjä Kyle Schuenemanin kaukolaukaus meni vain ohi.

Spartans odottaa nyt Big Tenin kauden päättymistä. He ovat tällä hetkellä tasapisteissä Northwesternin ja Penn Staten kanssa 13 pisteellä. Big Ten -turnaus julkistetaan neljän viimeisen ottelun jälkeen sunnuntaina.

Rensing kehui senioreitaan pelin jälkeisissä puheissaan. ”Puhuin eilen illalla seniori-illallisellamme, joka oli hieno”, hän sanoi. ”Luulen, että todella arvostaa näitä kaverit sinun täytyy mennä takaisin, mitä he ovat käyneet läpi neljä vuotta. Tämä koulu on kokenut paljon neljän vuoden aikana. Olipa se sitten COVID ja pandemia, olipa se sitten viime helmikuu ja tragedia siellä, ja pari muuta asiaa, se ei luultavasti ole aivan sitä, miten he käsikirjoittivat neljä vuotta Michigan State jalkapalloilijana ja opiskelija-urheilijana olisi ollut. Heille on annettava paljon tunnustusta siitä, että he sinnittelivät ja selviytyivät siitä luontevasti ja rohkeasti. Olen erittäin ylpeä jokaisesta heistä. He ovat hyviä jalkapalloilijoita, he ovat vielä parempia ihmisiä, ja he tulevat tekemään hienoja asioita yhteisöissään ja olemaan varmasti tuottavia elämässään.”