MLS Football Jersey

Vaikka NBA:n joulupäivän pelit tuovat usein joulumieltä ja ikimuistoisia hetkiä, kaikki tähdet eivät loista juhlallisessa valokeilassa. Tänä vuonna Stephen Curryn kamppailu Denver Nuggetsia vastaan saattoi herättää kulmakarvoja, mutta se ei ollut hänen ensimmäinen joulupäivän esityksensä, eikä se ollut huonoin näkemämme.

Joulukeksejä ja -herkkuja: NBA:n huonoimmat joulupäivän esitykset: NBA:n huonoimmat joulupäivän esitykset paljastavat

Sukelletaan arkistoihin ja paljastetaan NBA:n joulupäivän historian surullisenkuuluisimmat mokaukset:

5. 2010: Curry epäonnistuu

Vuonna 2010 nuori Stephen Curry kohtasi ensimmäisen joulupäivän haasteensa Portland Trail Blazersia vastaan. Vaikka hän pelasi 29 minuuttia, hän teki vain neljä pistettä surkealla heittoprosentilla 2-15. Hän muun muassa murskasi kaikki viisi kolmen pisteen yritystään. Vaikka hän jakoi 11 syöttöä, hänen heittovajeensa varmistivat hänelle paikan tällä listalla.

4. 2020: LeVertin turnover-tsunami

Caris LeVertin 19-minuuttinen cameo Brooklyn Netsissä vuonna 2020 Boston Celticsia vastaan määrittyi valitettavasti turnoverien kautta. Hän yski pallon peräti seitsemän kertaa, mikä varjosti hänen 10 pisteen panostaan. Tämä korkea turnover-prosentti ansaitsee hänelle paikan ”tuhmien” listalla.

Trivia: Kobe Bryant pitää hallussaan kyseenalaista ennätystä eniten joulupäivänä tehdyistä liikevaihdoista, sillä hän teki vuoden 2004 ottelussa 65 liikevaihtoa, joista yhdeksän oli levypalloja! Hänen vaikuttava 42 pisteen suorituksensa tuossa pelissä antaa hänelle kuitenkin armahduksen tästä listasta.

3. 2010: Nate Robinsonin heittolama

Nate Robinsonin joulun 2010 esitys oli unohdettava. Vaikka hän pelasi 43 minuuttia, hän teki vaivaiset 7 pistettä surkealla 2-15 heittosuoritteella. Hänen 13,3 %:n kenttäprosenttinsa nosti hänet joulupäivän huonoimpien heittäjien joukkoon.

2. 1949: Joe Fulksin vapaaheittoheittäjä

Vuonna 1949 Joe Fulksin 10 pistettä eivät riittäneet pelastamaan häntä tältä listalta. Vaikka Fulks heitti kentältä surkeat 1-19, hänen 8-10 vapaaheittoaan auttoivat Philadelphia Warriorsia voittamaan Baltimore Bullsin. Tämä on lähellä, mutta kentällä saavutetun menestyksen puute asettaa hänet ehdolle.

1. 1956: Corky Devlin’s Air Ball Extravaganza”.

Muistatko Walter James ”Corky” Devlinin? Hänen kolmen kauden NBA-uransa ei ehkä jää historiaan, mutta hänen joulupäivän 1956 esityksensä jää varmasti. Fort Wayne Pistonsin jäsenenä hän teki näyttävän 0-15 pistettä hävitessään Minneapolis Lakersille. Aivan oikein, yksikään heitto ei osunut verkkoon!

Seuraavan kerran, kun tähtipelaajalla on huono ilta joulupäivänä, muista, että ”huonompaankin” on aina tilaa. Ja kuka tietää, ehkä tulevaisuudessa näemme niin huonon esityksen, että se jopa syrjäyttää Corky Devlinin legendaarisen tiiliskivijuhlan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MLS Football Jersey