MLS Football Jersey

Keskeinen media tutkii opiskelijoiden ja humalassa olevan miehen välistä konfliktia.

Heti kun keskusmedia meni tapahtuman Jinan Electronic Machinery Engineering Schooliin, koulun seinän kaksi rakennusalan työntekijää olivat kiireisiä koulun muurin ulkopuolella, ja rauta -aitalla oli useita piikkejä.Keskustelun aikana toimittaja kysyi, ovatko yläosassa olevat piikit juuri asennettuna.

Henkilökunta sai tietää, että Jinan Electronic Machinery Engineering School kielsi oppilaita syömästä takean aikana koulun aikana. Siksi jotkut opiskelijat vievät takean aidan välisen aukon kautta.Useat aidat koulun länsiportin pohjoispuolella olivat siellä, missä oppilaat yleensä ottavat takea.

Koulu -aidassa on tällä hetkellä rauta -aidat, langan verkko ja piikki!Minun on sanottava, että koulunopeus on edelleen erittäin nopea!

Koulun aikana tapasin koulun koulun koulussa.Koulu on tyypillinen ongelma, joka ei voi ensin ratkaista ongelmaa!Eikö koulu voi puhua tästä?

Herra Meng kertoi kuulevansa, että lyöty mies oli Jinanin siirtotyöläisen työntekijä.Saatuaan tietää, että toinen osapuoli oli loukkaantunut ja sairaalahoidossa, hän yritti ottaa yhteyttä perheeseen, johon poliisi otti yhteyttä kahdesti.Xiao Chaon isä sai 16. huhtikuuta, että 15. illalla Xiao Chao oli suorittanut menettelyt takuita vastaan.

Henkilökohtaisesti en usko, että on välttämätöntä syyttää Xiachaon isää.Isänä hänen tärkein vetoomuksensa on, että lapsi on hyvä.

Vaikka joskus laki ei pysy mukana yhteiskunnan jalanjäljissä, ja todellisessa toteutusprosessissa se ei saavuta odotettua vaikutusta, vaan sillä on ollut käänteinen vaikutus. On monia ihmisiä, joilla ei ole valituksia ja jotka eivät osaa kertoa, ja on monia ihmisiä, joiden ei pitäisi kantaa sitä, mitä hänen pitäisi kantaa … On helppo sanoa, että muut ovat helppoja, mutta se on todella sinun vuorosi.

Syy siihen, miksi tapaus aiheutti, oli pääasiassa kahdessa keskittymässä.Ensinnäkin tapaus oli ominaista keskinäinen taistelu. Tapauksen kuvauksen näkökulmasta kolme humalassa olevaa miestä puhui naispuolisten luokkatovereiden kanssa, jotka olivat provosoivia ja murtautuneet pakollisesti kampuksella. Heidän kätensä. Xiachao pakotettiin taistelemaan häntä vastaan.

Miehen putoamisesta maahan, aivovaurio oli arvaamaton tulos.Henkilön on mahdotonta harkita laillisen puolustusasteen astetta laillisen puolustusjakson aikana, eikä se voi ennustaa sen seurauksia.Toinen painopiste on, että Xiao Chao pidätettiin rikollisella pidätyksellä, mikä oli vielä törkeää.Koska tämä perustuu molemminpuolisten taisteluihin perustuviin päätöksiin, ts. Tämä on väärä johtopäätös.Alussa se oli laadullisesti väärin, ja myöhemmän tuomion on oltava väärässä.Onneksi suurimman osan netizenien voimakkaasta huomion myötä tapaus yritettiin uudelleen toivoen selvittävän totuuden mahdollisimman pian ja yleisölle ymmärtävän.

Syy siihen, miksi tämän tapauksen rangaistus on aiheuttanut valtavan kiistan, koska siihen liittyy ”, onko opiskelijan käyttäytyminen laillinen puolustus”.Jos Xiaochao osui kovasti ja osui vastustajaan, siinä tapauksessa Xiao Chao hyökkäsi myös useita kertoja itsepuolelle.Nyt tapaus on päivitetty.Kukaan ei ole loukkaantunut, ja toivon, että asiaankuuluvat osastot ovat oikeudenmukaisia ​​ja oikeudenmukaisia ​​odottaakseen virallisia tutkintatuloksia.

Viimeisessä analyysissä julkisen turvallisuuden elimet eivät ole ilmoittaneet tilanteesta ensimmäistä kertaa. pidätetty itsepoisto.Sovittelusopimuksen jne. Jatkaminen jne. Netrizensillä on paljon kysymyksiä, joihin niihin ei ole vastattu ajoissa, ja tapauksen tapaus ei ole avoin ensimmäistä kertaa, joten tämä tapaus käydään suurelta osin verkossa VasiksiTämän tapauksen seuraaminen on uskottava, että yleisen turvallisuuden elimet panee täytäntöön ja käsitellä sitä lain mukaan.

Toivottavasti tämän tapauksen viimeinen prosessi

1. Opiskelijoiden käyttäytyminen kuuluu vanhurskauteen eikä ole rikollista vastuuta;

2. Kun he olivat loukkaantuneet ja humalassa, he murtautuivat kampukselle sopeutuakseen naisopiskelijoille.

MLS Football Jersey