MLS Football Jersey

Sininen ja punainen kynsiä violetissa, jossa on ripaus harmaata sävyä, voivat antaa ihmisille kylmän ja jalo tunteen.Näennäisesti matala -avain, mutta upeat fashionistit voivat vahingossa käyttää sitä, siitä tulee luonnollisesti kevään trendikkäin väri.

2. Suositut elementit -Romantinen kukka murskaus

Romanttiset ja kauniit kukka -elementit ovat aina olleet kevään ja kesän muotipiirin valtavirran elementtejä.Pick’s hieno kukkamehu, jossa on upea keskiaika, tekee muodon täynnä muinaista tyyliä vetämällä sinut takaisin viime vuosisadan muotikeskukseen sekunnissa.

3. Suositut elementit -Flower -hame

Näyttää siltä, ​​että kukkaelementit ilmestyvät usein näyttelyssä kahden viime vuoden aikana, etenkin Gucci ja Fendi -näyttelyssä.

Päivittäisen kulumisprosessin aikana voit valita joitain mekkoja, joilla on pieni brodeerattujen kukien ja kevyiden verkon materiaalien alue, mikä tekee sinusta näyttämään virkistävältä ja keijun ilmapiirin.

4. Suositut elementit -smart streamsu

Kukkia ja virtaavia tupsuelementtejä ovat todella muodikkaita elementtejä, joihin niiden nimet ja kauneus ovat päihtyviä.Tassel -elementtien käyttö vaatteiden suunnittelussa voi aina herättää helposti romanttisia ja ketteriä tunteita.Olipa kyse päivittäin tai illallispuku, tupsut ovat erittäin kauniita.

5. Suositut elementit -siitepöly

Koksivärin jälkeen on toinen väri, josta on nopeasti tullut suosittu tänä vuonna, ja myöhemmin on suuri vauhti.Se on loistava persikan siitepöly muotiteollisuudessa, ja sitä tunnetaan myös nimellä kuiva ruusuinen.Tämä värijärjestelmä on jo romanttinen äärimmäisen suhteen, kuten rakkaus, joka on vähän hautajaisia ​​ja dekadenttia, mutta haluttomia heittämään pois.

Tämä värien ja romanttisten tyttöjen ihmisten kosketus ovat sopivimpia.Kauden ainutlaatuisella laiskalla vaaleanpunaisella maulla se on varhaisen kevään sää yhdenmukaisemmin.

6. Suosittu elementti -avant -garde -eläinkuvio

Eläinkuvio, joka näkyy aina samalla näytöllä kuin seksikäs villi, ja se on myös muotipiirin kultaseni tänä vuonna.Tämän kauden eläinmallit eivät ole enää synonyymejä ”nousevalle”, mutta viehättävä villisyys kaikkialla saa sinut vahingossa vangitsemaan sen.

7. Suositut elementit -Suuret suuret pussit

Yhä useamman minin lisäksi reppun trendi on suurempi ja isompi.Suuret pussit, joita pragmatismin rakkaus, voivat myös osoittaa muotimakua.Ehkä sinusta tuntuu, että se on liian liioiteltu vastaamaan arkisin, mutta monet tähdet ovat ylisuurten laukkujen harrastajia.

Pienelle keijulle, joka haluaa laittaa kaiken laukkuun, vain suuret laukut voivat olla tyytyväisiä. on vieläkin entistä korkeampi.

8. Suosittu elementti -neliölaatikkopussi

Neliölaatikkopussi on luultavasti vain tytöt ymmärtävät, ja hieno ulkonäkö ei tiedä kuinka monta keiju voidaan vangita.Näyttää siltä, ​​että pieni neliölaatikko on niin kova, mutta sisäpuolella on täysi retro -tytön sydän.Varsinkin lukko, pronssiväri ja hieno muoto, täynnä eksoottista tyyliä.

MLS Football Jersey