MLS Football Jersey

Talvella on vaikea pukeutua, ei siksi, että talvella trendikkäät esineet ovat vähemmän kuin muina aikoina.Päinvastoin, itse asiassa pinoamisen ja sekoittamisen rikkaus talvella on paljon enemmän kuin muut vuodenajat, ja myös hahmon sietokyky on erittäin vahva.Teoreettisesti ottaen ihmisten, jotka käyttävät auraa talvella, pitäisi olla lahjakkaampia.Todellisuus ei kuitenkaan ole tällainen.

Ei ole vaikea ymmärtää, ajattelet sitä.Vakava kylmä on helppo poistaa ihmisten tahdonvoiman.Ei ole niin paljon, että se ei ole niin laiska ajatella sitä.

”Laiskat ihmiset”, jotka eivät halua huolehtia siitä, voivat yksinkertaisesti käyttää muodin tunnetta, mutta tarvitset vähän temppua.Sisältö, jonka haluat jakaa kanssasi tässä numerossa, on pukeutumismenetelmä, jota muotibloggaajat tai tähdet käyttävät.Kuinka tavalliset ihmiset käyttävät muodin tunnetta?Nämä 10 laiskaa ihmistä käyttävät taitoja auttaaksesi sinua voittamaan helposti, katsotaanpa yhdessä ~

1. Avaa palkit ja saumat sivulla

Paksut ja löysät takit ovat erittäin käteviä käyttää talvella, joten niistä on tullut ensimmäinen valinta laiskoille ihmisille, kuten keskipitkät alas takit ja piharat, ja tällaisten takien haitat ovat helppo saada ihmiset näyttämään hengellisiltä.

Jotta voimme olla liian laiskoja käyttääkseen liikaa, voimme valita alussa sivusivuston.Vaikka se ei ole selvää, se voi myös rikkoa suuren värilohkon tuoneen tilaa vievän tunteen.

2. Positiivinen maininta

Talvella on monia esineitä, ja ne pelkäävät eniten tylsää pinoamisessa, joten on tarpeen lisätä keveyden tunnetta nostamalla vyötäröä.Koska sen sisäpuolella on tietty paksuus, se voi olla taitavampi vyötäröllä, esimerkiksiYksipuolinen takkiMenetelmä on käytännöllisempi kuin koko pistoke.Jos se on keskimmäinen saatavissa oleva esine, muista avata helma, tämä voi myös hiljaa toistaa muutoksen.

3. Ota yksi olkapää

Muoti -eturintamassa kävelevä muoti ei ole vieras tämän pinoamismenetelmän suhteen. Ehkä kaikki ovat kokeilleet neuloa villapaita olkapäillä varhaisessa syksyllä.Ja talven harteilla on myös etu, ts. Se voi olla yhteensopiva kahden paksun esineen kanssa.

Jos sisällä on karkea sauvapusero, voit lähettää sen hyödyllisesti tällä hetkellä. Se ei ole niin turvotettu kuin olkapäillä, ja se on enemmän ilmakehän kuin pinoaminen huivilla.

4. Cusk

Kun pukeutuminen on rentouttavaa, laiskat ihmiset todennäköisesti vievät muutaman lähimmän vaatteen sovittamiseksi.

Ranteen osa voidaan paljastaa, mikä voi vahvistaa esineiden välisiä kaikuja ja vähentää sotkuisuuden tunnetta.Jos sisustuskerroksia on useita, sinun ei tarvitse paljastaa kaikkea.

5. Käytä ruudut mielivaltaisesti

Jos haluat käyttää ainutlaatuisia naisia, kiinnität usein odotukset yhden tuotteen tulostamiseen, mutta suurin osa tulostamisesta on kärsimätöntä. täyttää laiskojen vaatimukset.

Niistä, koska se oli oman retro -viehätys ja helppo sovittaa, siitä tuli kerran merkki kevyestä muodista.Kun et halua ajatella enemmän, lisää pala ruudullinen yksi tuote muotoon, jotta muodon on live.

Plaidia ei ole helppo tehdä virheitä.Kuten vahva brittiläinen tyylinen ruudullinen takki, on helpompaa erottua joukkoon yksiväristä takkia ja tulla joukon kohokohta.

6. Raidallinen sisustus

Verrattuna ruudullinen, meidän on oltava varovaisempia raitojen käytöstä.Vaikka ne ovat kaikki klassisia kuvioita, raidat ja ohjeet voivat helposti vaikuttaa visuaalisen laajennuksen vaikutukseen.

Raidalliset yksittäiset tuotteet ovat kuitenkin erittäin käteviä kuin muodon muoto. .

7. Lisää liivi liivi

Kun joudut paljastamaan sisäpuolen liiviin liivillä, hienoa merkitystä voidaan parantaa heti.Liivistä liivin kuviotyyli ei ole rajoitettu, ja kukkia on saatavana.Jos haluat olla tarkemmin, on suositeltavaa valita V -Neck -liivi, joka voi muokata kasvomuotoa.

8. Koristeta painetut huivi

Monet vanhemmat naiset pitävät silkkihuiveista, koska se on kirkkain ja turvallisin haltija, joka antaa kirkkaat värit vähentää muotoa ja hallita väri -aluetta, mikä ei vaikuta yleiseen arvokkuuteen.

Kun valitset silkkihuivin, on kaksi pistettä, joihin kiinnitetään huomiota.Älä valitse ohuita, gradienttityylejäOn helppo näyttää halvalla.Toinen kohta on, että lämpimän ja kylmän värin pääväri ja vaatteiden pääväri on johdonmukainen, jotta voit helposti ymmärtää harmoniaa.

9. Laita pyöreä hattu

En tiedä, tuntevatko kaikki samat. Joskus näemme muiden tyylikkäät muodot. .

Hattu on, millaisia ​​lisävarusteita tämän jälkeen voimme paremmin heijastaa erityistä huomiota yksityiskohtiin.Jos et halua näyttää liikaa, voit myös kutistaa reunan kunnolla.

10. Laita valkoinen kaivotakki

Joku tuntuu ehdottomasti, että on liian hankala liittyä lisävarusteisiin.Kyllä, valkoinen tuulimurtaja voidaan tehdä.Koska suositut talvitakit ovat usein lämpimiä värejä maapallossa, kahdeksan kadun kymmenestä kerrosta ovat kaikki kamelia tai kahvia, ja tietenkin Mi Bai voi erottua.

Kevyt ja ohut kaivannon takki voivat heikentää valkoisen laajentumista, ja sulkemismenetelmä voi peittää sisäosan kaaoksen kokonaan niin, että muoto on siisti, ja sillä on myös tuulenpitävä ja lämmin toiminta.

No, tämä kysymys muodikkaiden taitojen jakamisesta laiskoissa ihmisissä on täällä ensin.Tervetuloa jakamaan muotinäkymäsi kommenttialueella, näemme sinut seuraavassa numerossa ~ Eli

MLS Football Jersey