MLS Football Jersey

Miami Heatin tähdillä tähditetty joulunäytös Philadelphia 76ersia vastaan himmenee, kun hallitseva MVP Joel Embiid on poissa oikean nilkan nyrjähdyksen vuoksi.

Tällä kaudella keskimäärin 35 pistettä ottelua kohden tekevä Embiid loukkaantui perjantain voitossa Torontoa vastaan, eikä matkusta joukkueen mukana Miamiin. Hänen poissaolonsa varjostaa jännittävää joulupeliä, varsinkin kun myös Heatin Jimmy Butler on listattu epävarmaksi.

Embiid on ollut kiistatta dominoiva joulukuussa, sillä hän on heittänyt keskimäärin 40,2 pistettä ja 12,6 levypalloa ottelua kohden ja heittänyt samalla vaikuttavan 61 prosenttia kentältä. Hänellä on myös pisin 30 pisteen ja 10 levypallon putki NBA:ssa sitten Kareem Abdul-Jabbarin vuonna 1972, joten hänen poissaolonsa on iso isku 76ersin hyökkäykselle.

Kun Embiid on poissa, Heatin tulevaisuus ilman Butleria on epävarma: Joulun välienselvittely ottaa osumaa

Vaikka joukkue toivoo Embiidin liittyvän joukkueeseen keskiviikon ottelussa Orlandoa vastaan, hänen poissaolonsa joulupäivänä jättää Philadelphian kokoonpanoon ison aukon.

Heatille Butlerin vatsalihasvamma on edelleen huolenaihe. Hän on jättänyt kaksi viimeistä peliä väliin eikä harjoitellut sunnuntaina, joten hänen tilansa maanantain pelissä on epävarma.

Kun molemmat joukkueet ovat todennäköisesti ilman tähtipelaajiaan, joulun välienselvittelyn yksittäinen jännitys on kärsinyt. Vaikka MVP ei olisikaan kentällä, Heat ja 76ers käyvät silti kiivaan taistelun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MLS Football Jersey