MLS Football Jersey

Spurs jäi seitsemään pisteeseen ja 11 levypalloon 114-95-tappiossa Chicago Bullsille torstaina. Pettymys oli yksi Spursin kauden huonoimmista esityksistä, ja se tuli Spursin niukan Bulls-voiton jälkeen, mikä herättää kysymyksiä siitä, miten San Antonio Spurs aikoo hyödyntää tähtipelaajaansa.

Vaikka Wim Banyama ei tehnyt pisteitä, hän antoi panoksensa muulla tavoin, sillä hän kirjautti viisi syöttöä, kolme koria ja kaksi riistoa. Kriitikot, mukaan lukien entinen NBA-pelaaja ja nykyinen Bullsin värikommentaattori Stacy King, viittasivat kuitenkin Spursin haluttomuuteen ruokkia 7-jalkaista ja 4-tuumaista ensimmäisen kierroksen varausta pääsyyksi yksipuoliseen tappioon.

”En ymmärrä, miten 180-senttinen kaveri voidaan jättää pois”, King sanoi. Muista, että hän satutti Bullsia San Antoniossa vain heittämällä pallon Bullsin saaliiksi. Tuntui, että joukkueet eivät halunneet heittää palloa hänelle.” King korosti, että Wambanaman pitäisi olla San Antonion hyökkäyksen keskipiste ja ehdotti, että muiden pelaajien pitäisi sopeuttaa roolinsa sen mukaisesti.

Spurs kaatuu Bullsille, Wybucknama vaikeuksissa : Spurs kaatuu Bullsille

Tuo tunne mukailee Sean Elliottin kritiikkiä, jota hän esitti taannoisessa Bulls-Spurs-ottelussa. Entinen Spurs-pelaaja, joka kuuluu nyt Spursin lähetysryhmään, ilmaisi myös pettymyksensä Wimbanyaman vähäisiin kosketuksiin.

Wimbanyama otti vain kahdeksan heittoa ja teki seitsemän pistettä, kun varasentteri Zach Collins otti kymmenen heittoa. Tämä korostaa Spursin epäonnistumista parhaiden hyökkäyspelaajiensa priorisoinnissa.

Valmentaja Gregg Popovichin päätös aloittaa hyökkääjä Jeremy Thorson, jolla ei ole juurikaan kokemusta pisteiden tekemisestä, herätti myös kulmakarvoja. Monet analyytikot ovat vaatineet, että San Antoniosta kotoisin olevan Thorsonin pitäisi tarjota Spursille luotettavampi syöttäjä koko kauden ajan. Vaikka valmentaja Popovich muutti lyhyesti pelikirjaa Bullsin ensimmäisessä ottelussa antaakseen Malachi Branhamille ja Devin Wasserille enemmän vastuuta pallonkäsittelystä, näyttää siltä, että Souchon palaa ensisijaiseen pallonkäsittelijän rooliin.

Jatkossa San Antonio Spursin pelaajien, keitä he sitten ovatkaan, on varmistettava, että Victor Wambanyama saa ansaitsemansa kosketukset menestyäkseen. Siihen asti Spurs on vaarassa tuhlata lahjakkuussukupolven potentiaalin ja jatkaa kamppailua kentällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MLS Football Jersey