MLS Football Jersey
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-4.png

Charles Barkley ei ole koskaan ollut kuormanhallinnan fani, ja hän teki sen jälleen selväksi ennen kauden 2023-24 ensimmäistä peliä. NBA:n presidentin Adam Silverin vieraana Inside the NBA -ohjelmassa Barkley kehui NBA:n supertähtiä siitä, että he tienaavat miljoonia dollareita pelaamalla vain muutamana päivänä viikossa.

”Olen puhunut pelaajien kanssa”, Barkley sanoi. Jumala siunatkoon näitä kavereita, te tienaatte 300, 400, 500 miljoonaa dollaria pelaamalla koripalloa neljänä päivänä viikossa. Teillä on parhaat kengät, paras lääketieteellinen henkilökunta, nämä kaverit nukkuvat huoneissa, teillä on jääkylpyjä. Jos pystytte pelaamaan, olkaa hiljaa ja pelatkaa.”

Barkleyn pointtina on, että vanhemmat NBA-pelaajat pelasivat kivun ja pienten vammojen läpi, eivätkä he todellakaan tienanneet yhtä paljon rahaa kuin nykyiset supertähdet. Hänen mielestään pelaajien pitäisi olla kiitollisia mahdollisuudesta pelata koripalloa työkseen ja heidän pitäisi olla valmiita tekemään kovasti töitä, vaikka heillä olisi loukkaantumisia pelin aikana.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-4.png

Viime vuosina NBA on ryhtynyt toimiin työmäärän hillitsemiseksi vaatimalla, että pelaajien on pelattava vähintään 65 ottelua voidakseen saada yksittäisiä palkintoja. Tämä on auttanut varmistamaan, että fanit näkevät suosikkipelaajiaan useammin, mutta Barkley uskoo, että enemmänkin voidaan tehdä.

”Mielestäni NBA:n on rangaistava paremmin joukkueita, jotka hallitsevat työmääräänsä, Barkley sanoi. Jos haluatte lepuuttaa pelaajia tien päällä, teidän pitäisi hävitä pelejä.

Barkleyn kanta työmäärän hallintaan voi olla kiistanalainen, mutta se kuvastaa hänen vanhan koulukunnan mentaliteettiaan. Hän uskoo, että koripallo on kova laji ja että pelaajien pitäisi olla valmiita tekemään uhrauksia joukkueen ja fanien eteen.

Olen muokannut tätä artikkelia tiiviimmäksi ja informatiivisemmaksi korostaen Charles Barkleyn pääkohtia. Poistin myös joitakin subjektiivisempia termejä, kuten ”donking” ja ”fanien ryntäys”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MLS Football Jersey