MLS Football Jersey

Kaikki ovat innoissaan NBA-kaudesta 2023-24, myös Paul George ja Los Angeles Clippers, joka on tällä kaudella potentiaalinen haastaja. Koko kesän treenattuaan George on myös innokas pelaamaan liigan parhaita pelaajia, kuten Victor Vumbanyamaa, vastaan.

Wambanyama oli San Antonio Spursin ensimmäisen kierroksen varaus tänä vuonna. Fanit ovat jo nähneet, mihin ranskalainen sensaatio pystyy preseasonilla. Hänen 180-senttinen kehonsa tekee hänestä uhan puolustuspäässä.

Podcastissaan ”Podcast P with Paul Georges” Georges puhui siitä, miten hän yrittää pelata eri tavalla Willisiä vastaan.

”Otan kaiken sanomani takaisin”. Georges sanoi Wimbanyamasta”. Tiedän, että hän tulee menestymään liigassa, mutta uskon, että se tulee olemaan vaikeampaa kuin mitä hänellä on nyt.

Kahdeksankertainen All-Star puhui siitä, kuinka hänen kaltaisensa pistemiehet yrittävät parhaansa mukaan vaihtaa heittojaan kohdatessaan uusia tulokkaita.

”Se menee takaisin Draymondin pointtiin. Pahimmassa tapauksessa hän tulee olemaan yksi parhaista pistemiehistä. Asetan itseni paljon muiden pelaajien asemaan. Se on kuin, ’Okei, mitä minä teen?’ Se on kuin, ’Okei, mitä minä teen?’ Monissa peleissä käy niin, että kun pääsen maalille, minun täytyy katsoa. Hän kilpailee, ja saatan voittaa kaverini, ja hänet vedetään sisään. Saatan ajatella, että hän on kaukana kolmen pisteen linjasta, mutta hänellä on silti käsi peittämässä minua.

”Asiat ovat erilaisia. Ihmiset joutuvat miettimään, miten he viimeistelevät laukaukset.”

Monet muut tähdet ovat ylistäneet Wimbanyamaa, mikä voi innostaa häntä loistavaan tulokaskauteen. Tästä huolimatta hänellä on vielä paljon opittavaa NBA:ssa, mikä voi olla etu Georgelle ja muille tähdille ennen kuin he saavuttavat täyden potentiaalinsa.

Paul Georgen terveys avain Clippersin kauteen

Clippers haluaa tällä kaudella iskeä täysillä ja taistella Larry O’Brien Trophystä. Tässä joukkueessa on paljon potentiaalia, mutta se ei pysty tekemään vaikutusta, jos sen tähdet Paul George ja Kohlwai Leonard eivät pysy terveinä tällä kaudella.

Viime kausina Clippers on loukkaantumisten takia kamppaillut ollakseen johdonmukainen uhka läntisessä konferenssissa. Tähtipelaajien pitäminen terveenä tällä kaudella on tärkeä osa heidän pyrkimyksiään olla liigan kärkijoukossa.

Moni uskoo edelleen, että tällä joukkueella on paljon potentiaalia olla uuden kauden alkaessa tumma hevonen.

Paul Georgen kommentit Victor Vumbanyamasta ovat osoitus nuoren pelaajan ainutlaatuisista taidoista ja potentiaalista. On jännittävää nähdä, miten Vumbanyama suoriutuu tulokaskaudellaan ja miten George ja muut tähdet pärjäävät häntä vastaan.

Clippersin terveys on myös merkittävä tekijä tämän kauden menestyksen kannalta. Jos George ja Leonard pystyvät pysymään terveinä, Clippers tulee olemaan lännen haastajia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MLS Football Jersey