MLS Football Jersey
”Kiitos ohjauksestasi, auta meitä ratkaisemaan ympäristönsuojelujen ongelmat ajoissa ja parantamaan ympäristöasioiden hallinnan kykyjä ja tasoja.” Corpsin 13. osastosta yhtiön ympäristönsuojeluosastosta vastaava henkilö kertoi Corpsin ekologisen ympäristötoimiston lainvalvontaviranomaisille.
Tämän vuoden alusta lähtien Corpsin ekologinen ympäristövirasto on edelleen syventänyt YVA: n uudistuksen ”hallintopalvelun hajauttamista” ja noudattaa ”Go kädessä” ekologisen ympäristön ja liiketoimintaympäristön rakentamisen kanssa .Kaikilla Corps -tasoilla olevat ekologiset ympäristöosastot suorittavat tehtävänsä, ”lähettävät politiikkoja, lähettävät lakeja ja lähettävät tekniikkaa” Enterprise -yritykseen, suorittamaan kenttätutkimusta, paikan toimistossa, optimoimaan hyväksymisprosessin, tulevat aktiivisesti keskeisiin hankkeisiin , ota eteenpäin palveluita, jatka ”ekologia+yritys+liiketoiminnan” kaksinkertaisen ympäristön rakentamista, edistävät aktiivisesti tärkeimpien hankkeiden rakentamista ja auttavat joukkojen laatua kehitystä.
Corpsin ekologinen ympäristötoimisto on aina noudattanut yrityksen ”käytännön ja hyviä asioita” käsitettä, perustanut palvelutilin ympäristön arviointiin ja suurten hankkeiden hyväksymiseen ja osallistumaan tilille sisällytettyihin suuriin rakennushankkeisiin, säännöllinen Aikataulu, ”yksi -Ant” -ohjeet; peruutettu peruutus; Ympäristönsuojeluolosuhteet.
Corps Ecological and Environment Bureau perusti palveluyritysten korkealaatuisen palvelun palvelun korkean laajuuden kehityksen edistämiseksi edelleen palvelun laajuuteen. Symposiumit ja lainvalvontaviranomaiset popularisoivat asiaankuuluvia lakeja ja määräyksiä, lisäävät yrityksen ympäristönsuojelun ja lainsäädännön tietoisuutta ja ratkaisevat yrityksen kohtaamisen lian vähentämis- ja vihreän kehityksen prosessissa. Ohjaa yrityksiä luomaan vihreän kehityksen käsitteen, kantamaan ekologisen ja ympäristönsuojelun vastuuta ja keräämään vihreän kehityksen vauhtia.
Liikeympäristön optimoimiseksi edelleen vuonna 2023 Corpsin ekologinen ympäristötoimisto julkaisi ”Corpsin joukkojen ympäristövaikutusten arviointiasiakirjojen laatimisen” Tietoluettelon (2023) ”ja laski sitten 13 luokkaa ja 16 Hyväksyntäluokat, jotka ovat myöntäneet ja myöntäneet ”hyväksyntäoikeuksien luokat eri jakautumisesta. Ja kaupungit toteutetaan, ja kun hyväksyntäkohteet on hajautettu, kunkin divisioonan ja kaupungin ekologinen ekologia on ekologinen.(Qin Junwei)
Raportti/palaute
MLS Football Jersey