MLS Football Jersey

Keskiviikkona tiedotusvälineiden edustajat eri puolilta maata kokoontuivat Birminghamiin vuosittaiseen SEC-koripalloturnaukseen. Pelaajat ja valmentajat eri puolilta SEC:tä kokoontuivat ylelliseen Bohemian-hotelliin Brook Hillsissä, Alabamassa jakamaan ajatuksiaan ja tuntemuksiaan tulevasta kaudesta.

Heidän joukossaan olivat Alabaman huoltajat Aaron Estrada ja Mark Sears sekä heidän päävalmentajansa Nate Oates.

Estrada haluaa olla johtaja

Estrada liittyi Hofstraan offseasonilla ensimmäiselle kaudelleen Red Wave -joukkueessa ja viidennelle kaudelleen yliopistokoripallossa. Vaikka hän on uusi joukkueessa, hän sanoi toivovansa voivansa käyttää kokemustaan johtajana joillekin joukkueen nuorille lahjakkuuksille.

”Tiedän, että voin auttaa näitä nuoria kavereita”, hän sanoi.”” Se on se, mitä todella haluan tehdä.

Hän puhui myös siitä, mikä veti häntä Red Waveen siirron aikaan, ja sanoi, että sen lisäksi, että Oates oli ensimmäinen valmentaja, joka tavoitti hänet, oli joukkueen kulttuuri, joka lopulta vaikutti häneen eniten.

”He ovat voittajia”, hän sanoi.”” Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta, joita heillä oli (viime kaudella), he pelasivat silti hyvin ja voittivat korkealla tasolla.”

Estrada ja Sears kehittävät vahvaa kemiaa.

Estradan ja Searsin muodostaessa tällä kaudella uuden takakentän, heidän välinen kemiansa näyttää kukoistaneen, ja molemmat sanovat kehittäneensä vahvan suhteen.

”Heti kun tulin tänne, (Sears) otti minut mukaansa”, Estrada sanoi”.” Luulen, että tulemme hyvin toimeen keskenämme ja uskon, että ihmiset näkevät sen pian.

”Käymme paljon toistemme luona, hengailemme ja pelaamme 2K-pelejä”, Sears sanoi uusista joukkuetovereistaan.” Meillä on loistava kemia kentällä ja sen ulkopuolella.”

Sears kuvaili Estradaa myös ”sinikaulus-pelaajaksi”, joka tuo joukkueeseen paljon sekä hyökkäys- että puolustuspuolella.

Sinikauluslahjakkuus

Sinikaulusmentaliteetti on iso osa kulttuuria, jota Oats on pyrkinyt rakentamaan Alabamassa ollessaan, ja Searsin mukaan joukkue lähtee uuteen kauteen samalla mentaliteetilla.

”Se tarkoittaa maksimaalista ponnistelua, jatkuvaa kasvua ja epäitsekästä rakkautta”, Sears sanoi.”” Kun nämä kaikki yhdistetään, se todella kuvaa pelitapaamme.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MLS Football Jersey