MLS Football Jersey

Seuranta!Guangdong -naiset eivät voi saada sitä yli tunnin: olin niin ahdistunut, että olin niin ahdistunut, että kommenttialueesta keskusteltiin kuumana

Luuletko, että pankista on vaikeampaa saada rahaa kuin kiivetä?Katso tätä. 10. huhtikuuta Guangdongin pankki, joka huusi tiskin edessä, kutsui sydäntäsärkyvää keuhkoa, huutaen henkilökunnalle: ”Haluan säästää nämä rahat, tiedät Tapa siskoni? ”

Heti kun tämä uutinen ilmestyi, netizenit räjäytettiin heti, ja netizenit laajennettiin, ja pankkien aiheesta tuli kuuma keskustelu.Mikä on tilanne, joka saa tämän naisen tuntemaan olonsa niin hallitsematta?Miksi pankkien on vaikea saada rahaa?

Vakavasti, oletko huomannut, että joka kerta kun astut pankkiin, Windows -rivi näyttää melko bluffalta, eikä käytettävissä paljon.Varsinkin kun ihmisiä on paljon, jotkut ikkunat ripustavat yksinkertaisesti ”jousituspalvelun” merkki, joka on kuin sisustus.

Sanoit, että ihmiset menivät pankkiin, ja kun rahat pelastettiin, sitä kutsuttiin teräväksi ja se tehtiin muutamassa minuutissa.Ei, kaikki puhuivat: ”Säästä rahaa ja vilkku, rahan noutaminen voi odottaa sinun olevan vanha!”

Muutama päivä sitten muutama päivä sitten Guangdongin pankissa tapahtui ajan kysymys samanlaisista syistä.Mietin, eikö ihmisten aikarahat ole?

En ymmärrä toistaiseksi.Tarkasteltuaan netizensin silmiä, kävi ilmi, että nainen ei linjassa tavallisessa ikkunassa, vaan pysyi Provident Fund -ikkunassa!

Kun tarkastellaan tätä siskoa uudelleen, koska en voi saada Provident -rahastoa, mielialani on romahtamassa.Joku ihmetteli: ”Onko mahdollista, että hän kiirehtii maksamaan nämä rahat sisarensa sairauskulujen maksamiseksi?”

Tällä hetkellä linjan tunteva asiantuntija tuli selittämään: ”Kyllä, kotona on suuri sairaus, ja voit todellakin peruuttaa Provident Fund -hätätilanne!”

Lisätutkimuksen jälkeen Provident -rahaston asiaankuuluvien määräysten mukaisesti työntekijät tai sukulaiset olivat vakavasti sairaita, ja heillä oli oikeus hakea hätätilannetta Provident -rahaston peruuttamiseksi.

Tällä tavalla Netizensin aivot ovat vielä suurempia: olettaen, että nainen on valmis, pankin olisi pitänyt käsitellä sitä nopeasti, mutta hän on valmis, emmekä tiedä.Hänen täydellisten toimenpiteidensä tapauksessa pankin toiminnan viivästymisen vuoksi potilas viivästyy hoitoa ja hänellä on lisätappio.

Aikaisemmin, jotta voimme käsitellä yhä yleisempiä tietoliikennepetoksia, maa antoi tilauksen: Jos saat rahaa pankissa, jos summa ylittää tietyn kynnyksen, sinun on rekisteröidyttävä, missä rahat tulevat ja minne mennä.Heti kun tämä sääntö, jotkut netizens valittivat: ”Pankkikortsit ovat myös erittäin kärsineet.

Nyt kaikki odottavat pankkia voi tulla eteenpäin nopeasti, selittää tämän ja rauhoittaa kaikkien tunteita.Nämä pankkien oolong -tapaukset ovat olleet peräkkäin, mikä tekee ihmisten luottamuksen pankkien luottamukseen.

Puhutaan siitä tämän vuoden helmikuussa.Tämä on kunnossa. Hän huusi peruuttaa pankkikortti, ja kohtaus oli hallinnassa.

Siellä on myös törkeää. Joissakin paikoissa mene pankkiin töihin. Haluan sinun todistavan, että sisaresi on sisaresi, vanha mies on poissa, ja perinnön perintö todistaa myös vanhempasi.Pitäisikö pankin pohtia myös tätä uskomatonta pyyntöä ja muuttaa sääntöjä aikoina?

Nykyään nuoret eivät periaatteessa ole astuneet pankin ovelle, ja verkkokaupoissa ja mobiilimaksut ovat pelanneet.Mutta kun pankilla on edelleen vakaa puoli. Monilla vanhuksilla on mielenrauha, ja he asettavat siellä kovaa rahaa.Mutta ongelma tulee. Joskus rahat välähtivät ja sijoitettiin, mutta se hävisi loppuun, ja jopa housut eivät jättäneet.

Tämä muistuttaa minua Mo Yanin sanoista: ”Ihmisluonto on joskus pahaa, joka on erikoistunut niihin rehellisiin ihmisiin, joilla ei ole voimaa poimia, ja mestareihin, joilla on oikeus olla voimakas eikä henkilökohtaisesti, älä tee sitä. Löydä yksi Yksi. Odota, kunnes rehelliset ihmiset kiusataan.

MLS Football Jersey