MLS Football Jersey
”Keinotekoiset auringot” Täydelliset suprajohtoiset ei -ympyrälliset ristikkäiset ydinfuusiokokeiset installaatiomallit, hauska fysiikan popularisointikoe, kaksoishiili -populaarinen näyttely … Popular Science -laitetta ei voida enää kokea tiede- ja teknologiapaikoilla. Kiinan tiedeakatemia ”Science Express” avasin Renhe Middle Schoolin Shunyin alueella, ja yli 10 tiedetieteen näyttelyä olivat avoimia opiskelijoille.
Anna pienen pallon liukua alas korkealta alustalta, yksi raidan kynä on suora ja toinen kappale on kaareva.”Kahden pisteen väliset linja -segmentit ovat lyhimmät, ja sen on oltava nopein mennä suoraan!” Jotkut opiskelijat nostivat kätensä vastaamaan.Kun Popular Science -opettaja julkaisi kahvan, pieni pallo, joka laski käyrän varrella, päätyi ensin.On selvää, että käyrärata on pidempi, mutta pieni pallo liukastui nopeammin.
”Kaksoishiili” suositulla tieteellisellä näyttelyalueella lapset ovat kiireisiä kiinni näyttelytaululle.Erityisesti suunniteltun näyttötaulun jälkeen metsiä ja valtameriä edustavat taikaryhmät voivat kiinnittää pieniä palloja, jotka edustavat hiilidioksidia, kun taas taivas, kadut ja muut alueet eivät voi pitää niitä.”Tutkijat kutsuvat metsää ja valtameren hiilidioksidivarastoksi, ja he voivat saada kiinni ja absorboida hiilidioksidia.” alas takki ”. Maan hiilenvaihtokapasiteetti on erittäin tärkeä.”Kuulin opettajan” kaksoishiilen ”käsitteestä luokkahuoneessa. Voimme myös vähentää hiilidioksidin purkamista vihreän matkan kautta ja auttaa maan jäähdytystä.” Qi Yuhan, koulun opiskelija, sanoi.
Palloelokuvat, joita minua on nauttinut vain tiede- ja teknologiamuseossa, tulivat myös kampukselle.Siirrettävä puhallettava pallo -elokuva voi ”avata oven ja tervetuloa vieraat” vain kymmenen minuutin valmisteluaikaan.Tämä lukukausi ”Science Express” luottaa myös tieteellisen lukutaidon kattavaan paranemiseen Shunyin piirin ala- ja keskiasteen kouluissa, siirtyy piirin perus- ja keskiasteen kouluihin, ja luottaa tieteellisten tutkimuslaitosten tieteellisiin ja teknologisiin resursseihin, kuten kuten tieteelliset ja teknologiset resurssit, kuten esimerkiksi Kiinan tiedeakatemia yhdistettynä tutkijoiden raportteihin, tieteelliseen kokeelliseen vuorovaikutukseen ja tieteellisiin tutkimuslaitoksiin.
Tähän mennessä yhteensä 27 opiskelijaa ja yli 40 000 opiskelijaa on osallistunut tieteellisen lukutaidon kattavaan paranemiseen Shunyin alueen ala- ja keskiasteen kouluissa.Shunyin piirikunnan koulutuskomissio sanoi, että projekti on yksi toimenpiteistä, jotka koskevat tieteellistä koulutusta ja laki ”kaksoisvähennyksessä”. opettajat.Jatkossa Shunyin piirin koulutuskomissio jatkaa tällaisen tieteellisen käytännön harjoittamista tieteellisen koulutuksen kehittämisessä alueella.
Raportti/palaute
MLS Football Jersey