MLS Football Jersey

Reportteri oppi 17. huhtikuuta Guanshan Lake District -yrityksen tiede- ja teknologiayhdistykseltä, että Guizhou -tiede- ja teknologiatapahtumien palkinnonhoitoluettelon äskettäinen luettelo ”julkaistiin” yksi kerrallaan. 195 liittyvät palkinnot Guanshan Lake -alueella voitti perus- ja keskiasteen koulut.

Erityinen palkintotilanne on: 4. Guizhou Provincial Song Qingling Lasten keksintöpalkinnossa, 107 palkinnon suorittaminen Guanshan Lake District -koulussa, 48 palkintoa lukion lukion ryhmissä ja 5 lukion palkinto -alalta.Vuonna 2024 Guizhou -nuorisotieteiden ja teknologian innovaatiokilpailu, Guanshan Lake District Nuorisotiede ja teknologiainnovaatioiden saavutuskilpailu voitti 3 toista palkintoa ja yhden kolmannen palkinnon; .Guiyangin nuorisotieteiden ja teknologian innovaatiokilpailussa 2023 Guiyangin nuorisotieteiden ja teknologian innovaatiokilpailussa oli 5 palkintoprojektia Guanshan Lake District -koulun peruskoulun ryhmässä, 19 palkintoprojektia keskiasteen ryhmässä sekä 4 tieteellistä ja teknologista neuvonantajaa.

Kuvakaappaukset luetteloista joistakin maakuntien ja kuntien tiede- ja teknologiatapahtumien luetteloista Guanshan Lake District -alueella

Monet palkinnot ovat edelleen osoittaneet tieteellisen ja teknologisen innovaatioiden uuden voiman Guanshan -järven alueella, kuten kevään vuorovesi, mikä osoittaa, että alueen tieteellisen ja teknologisen innovaation tieteellinen ja teknologinen innovaatio ja valtava potentiaali.

Viime vuosina asiaankuuluvat osastot, kuten Guanshan Lake District Science and Technology Association ja muut asiaankuuluvat osastot mielenterveys.Samanaikaisesti suosittelemalla aktiivisesti erinomaisia ​​teoksia osallistuakseen maakunnan ja kunnan nuorisotieteiden ja teknologiainnovaatiokilpailuihin, yhteisyritys koulun avaamaan ”Wang Wei Hero Class” ja isännöidä suosittuja tiedekilpailuja, mobiilitiede- ja teknologiamuseoita jne. Vaihtoalusta parantaa tehokkaasti tieteellisten ja teknologisten opettajien ryhmän tieteellistä laatua ja taitoja, viljelee nuorten innovatiivista ajattelua ja käytännön kykyjä ja rakentaa perustan kaupunkiinnovaatioille ja kehitykselle.

Guanshan Lake District and Technology Associationin ”Popular Science Cars” tuli Century City Streetin Longxian yhteisöön.

Guanshan Lake District Science and Technology Association ”Popular Science Camp” ajoi Century City Streetin Longxian yhteisöön, ja asukkaat seurasivat ”mekaanista koiraa” suorituskykyä

Robotti -ohjelmointi kampukselle (Jinhuan ala -aste)

Guizhoun tiede- ja teknologiamuseo Guanshan Lake District -alueella on esillä Guiyangin nro 1 kokeellisessa lukiossa.

Seuraavaksi Guanshan Lake District -alueen asiaankuuluvat osastot jatkavat hyvää työtä järjestämällä ja suosittelemalla nuorisotiede- ja teknologiatapahtumia, mobilisoimaan ja inspiroimaan nuoria opiskelijoita osallistumaan tieteen popularisoinnin luomiseen ja käytäntöön ja edistämään tieteellisten ideoiden leviämistä, tieteellisiä Henki, tieteelliset menetelmät ja tieteellinen tieto.

MLS Football Jersey